Terug naar het begin
Uitje boekenBewaar uitjeVerwijder uitje

De miljoenen van de oude schooldirecteur

KlantwaarderingKlantwaardering (9/10) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingCoronaproof begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
2-3 uur
Prijs*:
€17,45 pp (min. 20 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
Gebruikmaking van smartphones
Instructie en begeleiding
Exclusief:
Consumpties
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
De miljoenen van de oude schooldirecteurDe miljoenen van de oude schooldirecteurDe miljoenen van de oude schooldirecteurDe miljoenen van de oude schooldirecteur

De miljoenen van de oude schooldirecteur

De oude schooldirecteur is overleden en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na. Hij wil dit verdelen tussen een aantal familieleden, maar wil ook de school en zelfs een aantal leerlingen iets na laten.

Hoe werkt dit uitje precies?

De leerlingen vertegenwoordigen in groepjes een familielid en spelen tegen elkaar. De bedoeling is dat zij in zo kort mogelijke tijd proberen 1 miljoen euro uit te geven. Dit doen ze door zo snel mogelijk vragen goed te beantwoorden, maar ook groepsselfies te maken op de aangegeven plaatsen waarbij originaliteit erg belangrijk is. Hoe leuker de foto hoe sneller je je geld kwijt raakt en dat is nu net de bedoeling!

Waar vindt dit uitje plaats?

De vragen en foto opdrachten liggen rond de school of in het centrum van de stad, het spel kan dus zowel rond de school als in het centrum van de stad gespeeld worden. De leerlingen krijgen hiervoor 2 uur de tijd! Tijd waarin de meest bijzonder plekken rond de school of het centrum van de stad worden bezocht.

De uitleg van het spel vindt plaats op school of op een locatie in de stad. Na de instructie krijgen jullie van Stad Unique een Smart Phone in bruikleen met daarop een kaart waarop je de opdrachten kunt vinden, maar ook een aantal mogelijkheden om jullie tegenstanders dwars te kunnen zitten.

Na ongeveer twee uur spelen wordt iedereen weer terug verwacht. Terwijl wordt bijgekomen met een drankje, wordt het verloop van het spel op een groot scherm getoond. Tijdens de presentatie krijgen jullie ook alle resultaten van de foto-opdrachten te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt welk familielid er met de miljoenen vandoor gaat, en of dat die leerlinjgen ook nog wat oplevert.

Wie krijgt de miljoenen van de oude schooldirecteur is een activiteit vol spanning en hilariteit! Alle foto’s, die gemaakt worden tijdens het spel, worden jullie toegestuurd zodat iedereen heerlijk kan nagenieten van de activiteit!

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!