Terug naar het begin
KlantwaarderingKlantwaardering (9/10) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingPersoonlijke begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
1,5 uur
Pakketprijs:
€242,00 (1 t/m 10 deelnemers)
€363,00 (11 t/m 20 deelnemers)
€484,00 (21 t/m 30 deelnemers)
€605,00 (31 t/m 40 deelnemers)
€726,00 (41 t/m 50 deelnemers)
€847,00 (51 t/m 60 deelnemers)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
2 consumpties p.p.
Spelleider
Exclusief:
Locatiehuur afhankelijk van de gekozen locatie
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
EscapeboxEscapeboxEscapeboxEscapebox

Escapebox

Uit een Escaperoom moet je proberen te ontsnappen. Nu zitten jullie niet in een aparte ruimte, maar vast aan een kist, de Escapebox. De eerste uitdaging is om de box open te krijgen. Met de materialen die in de box zitten, gaan jullie proberen jezelf te verlossen. Jullie hebben hier 1 uur de tijd voor. Hoe sneller dit lukt, hoe meer punten jullie verdienen. Komen jullie er niet uit, dan is het mogelijk om tegen inlevering van punten een aanwijzing bij de spelleider te krijgen. Lukt het jullie om los te komen zonder dat alle punten op zijn? Zijn jullie met meer dan 10 personen, dan staan er twee identieke boxen naast elkaar waarbij jullie in twee teams tegen elkaar spelen.

Programma verlengen met een Cryptex Tour.

Een andere optie is om naast de Escapebox een Cryptex Tour te doen. De Cryptex Tour is een route die jullie met een GPS, antwoordformulier en een cryptex (bekend van de Da Vinci Code) lopen. Door een aantal coördinaten aan te doen vinden jullie een aantal letters waarmee de cryptex geopend kan worden. Hierin zit een raadsel dat uiteindelijk ook weer punten oplevert. Samen met de punten, behaald bij de Escapebox, wordt hiermee uiteindelijk de eindscore, en dus de winnaar bepaald. Het uitbreiden van de Escapebox met de Cryptex Tour kost 6 euro p.p.

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!