Terug naar het begin
menu
Uitje reserveren?
Boek nu!
Uitje reserveren?
Boek nu!

De slag om de stad

Wil je de steden van Nederland op een leuke manier verkennen? Speel 'De Slag om de Stad' van Stad Unique en leer de stad op een leuke verrassende manier kennen!

De slag om de stadDe slag om de stadDe slag om de stad
Bewaar uitjeVerwijder uitje

De slag om de stad

Wil je de steden van Nederland op een leuke manier verkennen? Bij "De Slag om de Stad" ga je net zo als bij Zeeslag op zoek, maar in dit geval niet naar boten, maar naar verkeersdeelnemers. Denk je dat je op de goede locatie zit? Dan stuur je een groepsselfie via WhatsApp naar onze instructeur. Heb je het goed dan krijg je de aanwijzing voor een volgende locatie. Hoe leuker de foto – hoe beter de aanwijzing! Spelenderwijs kom je langs alle onverwachte en leuke plekjes van de stad waar je normaal niet komt of al kletsend aan voorbij zou gaan.

 

Waarom De Slag om de Stad?

- Met heel veel lol een stad ontdekken in 3 uur

- In 8 steden van Nederland speelbaar

- Goedkoop! Je betaalt slechts 37,20 euro (excl. 21% btw per team van maximaal 6 personen)

- Je bepaalt zelf hoe laat je wilt starten en je speelt in je eigen tempo

 

Voor wie is dit spel geschikt?

- Families met en zonder kinderen

- Vriendengroepen

- Bedrijven of scholen

- Groepen die tegen elkaar willen spelen

 

Hoe werkt De Slag om de Stad van Stad Unique?

Je ontvangt van ons een mail met de vakken in de stad en de bijbehorende foto’s. Ga op zoek naar deze locaties, maak een groepsselfie en ontvang de aanwijzingen voor de volgende locaties!

De Slag om de Stad van Stad is ook een heel leuk spel om met meerdere teams te spelen: wie van jullie heeft als eerste alle locaties ontdekt!

 

De prijs

Je betaalt € 45,00 voor een team van max. 6 personen, dat is € 7,50 per persoon! Voor 1 team komt daar € 5,- aan reserveringskosten bij. Speel je met meer personen of teams dan betaal je € 15,- reserveringskosten.

De prijs excl. 21% btw:
€ 37,20 voor een team van max. 6 personen, dat is dus € 6,20 per persoon. Voor 1 team komen daar nog € 5,- reserveringskosten bij. Speel je met meer personen of teams dan betaal je € 15,- reserveringskosten.

Een goedkoper uitje kan toch niet?

Reviews
Details
Waar te doen
Duur: 2-3 uur

Pakketprijs: €37,20 (voor max. 6 personen)
Deze prijs is exclusief 21% BTW en reserveringskosten. De reserveringskosten bedragen bij 1-6 deelnemers € 5,- en vanaf 7 personen € 15,-.

Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Speluitleg op papier

Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
Uitje reserveren?
Boek nu!
Meer info?
085-4879920
info@stadunique.nl
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!

Schrijf u in voor de nieuwbrief

Bedrijfsnaam
Voornaam / Initialen
Achternaam
*
E-mail
*
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*