Terug naar het begin
Uitje boekenMeer infoBewaar uitjeVerwijder uitje

De slag om de stad

Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
2-3 uur
Pakketprijs:
€45,00 (1 t/m 6 deelnemers)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.
Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Speluitleg op papier
Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon

Waarom de Slag om de Stad?

  • Heel veel lol in 3 uur!
  • Goedkoop! Je betaalt slechts €45,- per team.
  • In bijna alle grote steden van Nederland speelbaar.
  • Je bepaalt zelf hoe laat je wilt starten en je speelt in je eigen tempo.
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
De slag om de stadDe slag om de stadDe slag om de stadDe slag om de stad

De slag om de stad

Wil je de steden van Nederland op een leuke manier verkennen? Bij "De Slag om de Stad" ga je net zoals bij Zeeslag op zoek, maar in dit geval niet naar boten, maar naar verkeersdeelnemers. Denk je dat je op de goede locatie zit? Dan stuur je een groepsselfie via WhatsApp naar onze instructeur. Heb je het goed dan krijg je de aanwijzing voor een volgende locatie. Hoe leuker de foto – hoe beter de aanwijzing! Spelenderwijs kom je langs alle onverwachte en leuke plekjes van de stad waar je normaal niet komt of al kletsend aan voorbij zou gaan.

Hoe werkt de Slag om de Stad van Stad Unique?

Je ontvangt van ons een mail met de vakken in de stad en de bijbehorende foto’s. Ga op zoek naar deze locaties, maak een groepsselfie en ontvang de aanwijzingen voor de volgende locaties!

De Slag om de Stad van Stad is ook een heel leuk spel om met meerdere teams te spelen: wie van jullie heeft als eerste alle locaties ontdekt!

Voor wie is dit spel geschikt?

  • Families met en zonder kinderen
  • Vriendengroepen
  • Bedrijven of scholen
  • Groepen die tegen elkaar willen spelen
Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!