Terug naar het begin
menu
Uitje reserveren?
Boek nu!
Uitje reserveren?
Boek nu!

Levend Ganzenbord

Levend Ganzenborden in de stad! Maak groepsselfies, voer de opdrachten uit, beantwoordt de vragen en probeer uit de put te blijven en de code te kraken.

Levend GanzenbordLevend GanzenbordLevend Ganzenbord
Bewaar uitjeVerwijder uitje

Levend Ganzenbord

Hou jij ook zo van bordspelletjes? Of ben je meer een buitenpersoon? Levend Ganzenbord biedt voor ieder wat wils! Jullie trekken er op uit in een stad naar keuze. Daar doen jullie verschillende locaties aan. Soms zullen jullie een denk-opdracht moeten uitvoeren, soms een doe-opdracht. Door de denk-opdrachten uit te voeren, verzamelen jullie letters om de uiteindelijk de code te kraken. De doe-opdrachten vertellen jullie waar de verzamelde letters komen te staan. Lukt het jullie om na 3 uur de code te kraken?!

 

Waarom Levend Ganzenbord?

- Met heel veel lol een stad ontdekken in 3 uur

- In meer dan 10 steden van Nederland speelbaar

- Goedkoop! Je betaald slechts 37,20 euro (excl. 21% btw per team van maximaal 6 personen)

- Je bepaald zelf hoe laat je wilt starten en je speelt in je eigen tempo

 

Voor wie is dit spel geschikt?

- Families met en zonder kinderen

- Vriendengroepen

- Bedrijven of scholen

- Groepen die tegen elkaar willen spelen

 

Hoe speel je Levend Ganzenbord van Stad Unique?

Voordat je begint ontvang je via de mail de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Ook ontvangen jullie een kaart van de stad waar jullie gaan Ganzenborden. Tijdens het spel worden jullie via WhatsApp begeleid door een instructeur van Stad Unique die jullie opdrachten beoordeelt. Beantwoorden jullie de opdrachten goed, dan krijgen jullie de aanwijzingen om verder te kunnen spelen.

 

De prijs

Je betaalt € 45,00 voor een team van max. 6 personen, dat is € 7,50 per persoon! Voor 1 team komt daar € 5,- aan reserveringskosten bij. Speel je met meer personen of teams dan betaal je € 15,- reserveringskosten.

De prijs excl. 21% btw:
€ 37,20 voor een team van max. 6 personen, dat is dus € 6,20 per persoon. Voor 1 team komen daar nog € 5,- reserveringskosten bij. Speel je met meer personen of teams dan betaal je € 15,- reserveringskosten.

Een goedkoper uitje kan toch niet?

Reviews
Details
Waar te doen
Duur: 2-3 uur

Pakketprijs: €37,20 (voor max. 6 personen)
Deze prijs is exclusief 21% BTW en reserveringskosten. De reserveringskosten bedragen bij 1-6 deelnemers € 5,- en vanaf 7 personen € 15,-.

Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Speluitleg op papier

Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
Uitje reserveren?
Boek nu!
Meer info?
085-4879920
info@stadunique.nl
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!

Schrijf u in voor de nieuwbrief

Bedrijfsnaam
Voornaam / Initialen
Achternaam
*
E-mail
*
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*