Terug naar het begin
Uitje boekenBewaar uitjeVerwijder uitje

Levend Ganzenbord

KlantwaarderingKlantwaardering (4,8/5) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingCoronaproof begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
2-3 uur
Pakketprijs:
€52,50 (1 t/m 6 deelnemers)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.
Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Spelbegeleider op afstand via WhatsApp
Speluitleg
Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon

Waarom Levend Ganzenbord?

 • Live begeleiding via WhatsApp
 • Heel veel lol in 3 uur!
 • Goedkoop! Je betaalt slechts €52,50 per team.
 • In bijna alle grote steden van Nederland speelbaar.
 • Je bepaalt zelf hoe laat je wilt starten en je speelt in je eigen tempo.
 • Al meer dan 1200 keer gespeeld!

 

Stad Unique

 • 30+ jaar ervaring
 • >100.000 mensen een plezierige dag bezorgd

Stad Unique biedt activiteiten  en citygames aan voor een actief dagje uit waarmee je op een leuke en interactieve manier een stad of locatie ontdekt. Met onze activiteiten leer je niet alleen verborgen plaatsen kennen, maar creëer je ook herinneringen met je familie, vrienden of collega’s waar je nog een lange tijd aan zal terugdenken. Of je als groep nu kiest voor een activiteit in een stad die je misschien al jaren kent, of die juist compleet nieuw voor je is; je ontdekt er steeds weer nieuwe plekken en zult anders naar een stad gaan kijken.

Met onze ervaring weten we een perfecte balans tussen fun, uitdaging en competitie te bieden.

Wij hebben betaalbare activiteiten voor elk budget en kunnen op verschillende locaties worden gespeeld. Zowel in Nederlandse steden en dierenparken als in Belgische en Duitse steden.

" We hebben een gans leuke dag gehad. Goede oplossing in de corona tijd."

" We hebben er met zín allen erg van genoten en zullen dit ook aan meer mensen aanbevelen. Hartelijke groet, Alida "

Levend GanzenbordLevend GanzenbordLevend GanzenbordLevend Ganzenbord

Levend Ganzenbord

Hou jij ook zo van bordspelletjes? Of ben je meer een buiten persoon? Bij vrijwel iedereen roept het Ganzenbord herinneringen op aan vroeger. Het bordspel is spannend, gezellig en je kunt geluk óf pech hebben. Nog veel leuker is het om dit traditionele spel tot leven te brengen op diverse plekken door het land. En om in groepsverband te strijden om wie als eerste die felbegeerde 'finishstreep' aantikt en de code kraakt. Inderdaad: Levend Ganzenbord.

Jullie trekken er op uit in de stad die je kiest. Daar doen jullie verschillende locaties aan. Soms zullen jullie een denk-opdracht moeten uitvoeren, soms een doe-opdracht. Door de denk-opdrachten uit te voeren, verzamelen jullie letters om de uiteindelijke code te kraken. De doe-opdrachten vertellen jullie waar de verzamelde letters komen te staan. 

Een citygame voor elke stad

Het leuke aan Levend Ganzenbord is dat het in een stad naar keuze gespeeld kan worden. Elke stad heeft zijn eigen omgeving en ijkpunten en daarmee heeft het spel in elke stad ook zijn eigen karakter. Dat maakt de activiteit flexibel, afwisselend en toegankelijk voor veel verschillende doelgroepen en biedt voor ieder wat wils!. Bovendien is het leuk om op deze manier een stad wat beter te leren kennen en is het een goed alternatief voor een stadstour. Of je nu een teamuitje hebt, een vrijgezellenfeest of familiedag met volwassenen of kinderen; dit stadsspel daagt je altijd uit.

Hoe speel je Levend Ganzenbord

Voordat je begint ontvang je via de mail de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Ook ontvangen jullie een kaart van de stad waar jullie gaan Ganzenborden. Tijdens het spel worden jullie via WhatsApp begeleid door een instructeur van Stad Unique die jullie opdrachten beoordeelt. Beantwoorden jullie de opdrachten goed, dan krijgen jullie de aanwijzingen om verder te kunnen spelen. Lukt het jullie om na 3 uur de code te kraken?!

Nog vragen? Bekijk onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

Wil je dit spel met kinderen van 8-14 jaar spelen, kies dan voor de Junior Levend Ganzenbord editie.Voor wie is Levend Ganzenbord?

 • Families met en zonder kinderen
 • Vriendengroepen
 • Bedrijven of scholen
 • Groepen die tegen elkaar willen spelen
Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!