Terug naar het begin
Uitje boekenBewaar uitjeVerwijder uitje

Uitje tijdens de Paasdagen: Eierjacht

KlantwaarderingKlantwaardering (4,8/5) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingCoronaproof begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
2-3 uur
Pakketprijs:
€52,50 (1 t/m 6 deelnemers)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.
Inclusief:
Kaart van de stad
Speluitleg
Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon

Waarom Eierjacht?

  • Een super leuk uitje tijdens de week van Pasen!
  • Heel veel lol in 3 uur
  • Goedkoop! Je betaalt slechts € 58,50 per team.
  • In bijna alle grote steden van Nederland speelbaar.
  • Je bepaalt zelf hoe laat je wilt starten en je speelt in je eigen tempo.
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
Uitje tijdens de Paasdagen: EierjachtUitje tijdens de Paasdagen: EierjachtUitje tijdens de Paasdagen: EierjachtUitje tijdens de Paasdagen: Eierjacht

Uitje tijdens de Paasdagen: Eierjacht

Er eindelijk even tussen uit tijdens de Paasdagen? En Corona proof? Dan speel je natuurlijk in de week van Pasen (zaterdag 11 t/m dinsdag 19 april) onze Eierjacht! 

Er is een Paasei gestolen en de dader moet opgespoord worden. Wat de boel een beetje verwarrend maakt is dat er niet alleen een Paasei is verdwenen, maar ook een Struisvogelei, een Fabergé- ei, een gebakken ei en het Ei van Columbus! Veel agenten zijn deze week op vakantie (die mensen hebben ook rust nodig!), maar die dieven moeten gepakt worden!

Win win win!

Speel dit leuke en zeer goedkope uitje tijdens de week van Pasen van 11 t/m 19 april in een stad naar keuze. Met behulp van foto’s en een kaart van de stad ga je op zoek naar de fotolocaties om daar een groepsselfie te maken. Elke groepsselfie levert een aanwijzing op. Lukt het jullie om binnen 3 uur dit mysterie op te lossen? Het team dat in de snelste tijd het juiste antwoord heeft gevonden, wint een mega Paashaas van bijna 50 cm hoog! De winnaar wordt op woensdag 20 april bekend gemaakt op de Facebook pagina van Stad Unique. Tip: Ga je het spel spelen, like onze Facebook pagina dan alvast, want dan zie je de updates voorbij komen!

Hoe werkt Eierjacht van Stad Unique?

Per mail ontvangen jullie van te voren de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Tevens ontvangen jullie een kaart van de stad waar de eieren zijn gestolen. Het centrum is opgedeeld in vakken en in een aantal vakken moeten jullie op zoek naar een locatie waar je een groepsselfie maakt. Via WhatsApp stuur je die naar de instructeur van Stad Unique en krijg je een aanwijzing over de daders en de eieren. Al lopend langs de leukste plekjes van de stad verzamelen jullie zo steeds meer aanwijzingen. Hebben jullie de oplossing gevonden, dan geef je dit snel door aan de instructeur. De instructeur noteert jullie eindtijd. Hebben jullie de snelste tijd en een goed antwoord gegeven, dan is de Paashaas voor jullie!

Voor wie is dit spel geschikt?

  • Families met en zonder kinderen
  • Vriendengroepen
  • Bedrijven of scholen
  • Groepen die tegen elkaar willen spelen
Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!