Terug naar het begin
Uitje boekenMeer infoBewaar uitjeVerwijder uitje

GPS ontdekking in het Openluchtmuseum

KlantwaarderingKlantwaardering (9/10) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingPersoonlijke begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
3 uur
Prijs*:
€41,75 pp (min. 20 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
Consumptie bij afsluiting
Entree Openluchtmuseum
Instructie en begeleiding
materialen
Exclusief:
Overige consumpties
Parkeerkosten
" Hoi Christianne, Wij hebben echt een hele leuke middag gehad, dank jullie wel. De groep vond het ook leuk, vonden dat het best een uurtje langer had mogen duren. Met vriendelijke groet, Saskia Eimers-Hendriks, Ziekenhuis Gelderse Vallei "

" Wij hebben met onze afdeling de GPS-tocht door het openluchtmuseum gedaan. De begeleiding door Daan was enthousiast en goed, de tocht door het openluchtmuseum leerzaam en gezellig, je komt overal en nergens op het terrein! Mevr. Tikke, Teijn Aramid"

GPS ontdekking in het OpenluchtmuseumGPS ontdekking in het OpenluchtmuseumGPS ontdekking in het OpenluchtmuseumGPS ontdekking in het Openluchtmuseum

GPS ontdekking in het Openluchtmuseum

Snuif de sfeer van vroeger al puzzelend op tijdens deze enerverende ontdekkingstocht door het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem!

Gaat u het raadsel rondom het Openluchtmuseum oplossen en er met de winnende coördinaten vandoor? De satellieten wijzen de weg en zo ontdekt u met de GPS de leukste plekjes in het Openluchtmuseum. De coördinaten zult u zelf bij elkaar moeten puzzelen door opdrachten uit te voeren. Met overleg en samenwerking zal het verleden voor u geen vragen meer hebben en kunt u met een gerust hart eindigen met een drankje in één van de horecagelegenheden in het Openluchtmuseum.

Ontdek het verleden in het Openluchtmuseum tijdens de GPS-ontdekking.

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!