Terug naar het begin
Uitje boekenBewaar uitjeVerwijder uitje

Gangsterjacht

KlantwaarderingKlantwaardering (4,8/5) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingCoronaproof begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
3 uur
Pakketprijs:
€52,50 (1 t/m 6 deelnemers)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.
Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Spelbegeleider op afstand via WhatsApp
Speluitleg
Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon

Waarom Gangsterjacht?

  • Heel veel lol in 3 uur!
  • Goedkoop! Je betaalt slechts €52,50 per team.
  • In bijna alle grote steden van Nederland, Belgie en Duitsland speelbaar.
  • Je bepaalt zelf hoe laat je wilt starten en je speelt in je eigen tempo.
" Deze tocht door het Oudewater heeft ons op mooie plekken gebracht. In combinatie met een puzzel , andere raadsels en natuurlijk het heerlijke zonnetje was dit een goede combinatie ?"

GangsterjachtGangsterjachtGangsterjachtGangsterjacht

Gangsterjacht

 

De gangster is gevlucht, maar waarheen??? Met dit leuke spel los je een woordzoeker op, en ontdek je al puzzelend de stad. De binnenstad is het speelveld, en verschillende locaties hebben een opdracht. Je ontdekt hierbij super leuke plekken! En het leuke aan dit uitje is dat je het spel gemakkelijk kunt onderbreken voor een lunch of een kopje koffie. Komen jullie er binnen 3 uur achter waar de gangster heen is gegaan?

Hoe werkt Gangsterjacht van Stad Unique?

Per mail ontvangen jullie van te voren een kaart van de stad en een lijst van foto’s. Jullie gaan op zoek naar de exacte locatie van de foto’s, daar maak je een groepsselfie die je met WhatsApp naar de instructeur stuurt. Bij een goed ingestuurde selfie ontvang je een opdracht, en het juiste antwoord kun je wegstrepen in de woordzoeker. Voor het vinden van de oplossing, en het ontdekken van de stad heb je drie uur de tijd.

Voor wie is dit spel geschikt?

  • Families met en zonder kinderen
  • Vriendengroepen
  • Bedrijven of scholen
  • Groepen die tegen elkaar willen spelen
Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!