Terug naar het begin
Uitje boekenMeer infoBewaar uitjeVerwijder uitje

Stads Monopoly

Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
3 tot 4 uur
Prijs*:
€38,75 pp (min. 10 personen)
€33,30 pp (min. 15 personen)
€30,25 pp (min. 20 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
3 consumpties p.p.
Gebruikmaking van smartphones
Informatieboekje
Instructie en begeleiding
" Een erg leuke interactieve activiteit met een hoog competitiegehalte. Door het competitiegehalte en de tijdsdruk is er echter weinig mogelijkheid om aandacht aan de stad zelf en de beschrijvingen te geven. ING"

Stads MonopolyStads MonopolyStads MonopolyStads Monopoly

Stads Monopoly

Het populaire bordspel als origineel uitje!

Speel nu het populaire bordspel in de frisse buitenlucht en geniet van de stad waarin je speelt. Met dit spel valt dik geld te verdienen! Je pion is een telefoon, je geld is mobiel geld en de dobbelstenen zijn je benen. Waar geef jij je geld aan uit? De leukste straten? Of liever steegjes, kerken, musea of bioscopen?

Hoe werkt dit spel precies?

Dit spel wordt in groepjes gespeeld. Elk groepje krijgt een Monopoly-bord met achterop een kaart van het stadscentrum en een mobiele telefoon. Ook krijg je een informatieboekje met daarin achtergrondinformatie over de te kopen plekken. Het is de bedoeling dat je zo veel mogelijk plekken aandoet waarvan je uiteindelijk een ‘straat’ probeert te verkrijgen. Via de mobiele telefoon komen gedurende het programma berichtjes binnen met saldo-informatie van de bank. Na een uur worden onder het genot van drankjes de overgebleven straten geveild en kan onderling gehandeld worden.

In de tweede ronde krijg je de gelegenheid om extra geld te verdienen door middel van kans-opdrachten en bezoek je zoveel mogelijk plekken waar je nog niet bent geweest. Hierna wordt duidelijk welk groepje het rijkst is en het spel heeft gewonnen.

Dit originele uitje is een leuk en actief spel voor jouw bedrijf, personeelsvereniging, vriendengroep of familie.

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!