Terug naar het begin
Uitje boekenBewaar uitjeVerwijder uitje

Het Geheim van Utrecht

KlantwaarderingKlantwaardering (4,8/5) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingCoronaproof begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
1-3 uur
Pakketprijs:
€12,50 (1 t/m 6 deelnemers)
Inclusief:
Online Game

De duur van dit spel kan varieren van 1-3 uur. Dit is afhankelijk van hoe snel de puzzels worden opgelost!

Bij dit online spel ontvang je van ons na boeking een code waarmee je het spel op een computer, laptop of tablet kunt spelen.

" Vanavond het spel gespeeld. Erg leuk en het zit goed in elkaar. Onze complimenten. We komen nog een keer naar Utrecht om te proeven. Bedankt. "

Het Geheim van UtrechtHet Geheim van UtrechtHet Geheim van UtrechtHet Geheim van Utrecht

Het Geheim van Utrecht

Utrecht in de late Middeleeuwen, de Gouden Eeuw van het bier brouwen. Ook monniken van de Utrechtse Kloosterorde brouwde bier, en niet zomaar bier…hét ultieme bier!
Alleen, het recept hiervan is verdwenen ten tijde van de Spaanse bezetting. En het is nooit meer door iemand gevonden.....
Het geheime bierrecept is verdwenen…kun jij achterhalen waar dit verstopt is??

Ga de uitdaging aan, en probeer de opdrachten op te lossen. Doorzoek de straten van Utrecht via Google Streetview, zoek naar aanwijzingen, decodeer geheimschriften en ontcijfer raadselachtige codes. 

Het Geheim van Utrecht is een online game, en je kunt dit spel alleen of met je vrienden of gezinsleden spelen. Zo kun je binnenshuis tóch leuke avonturen beleven, en duik je in de Middeleeuwse geschiedenis van Utrecht.

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!