Terug naar het begin
Uitje boekenMeer infoBewaar uitjeVerwijder uitje

City Challenge

Details
Waar te doen
Duur:
3 uur
Prijs*:
€30,25 pp (min. 20 personen)
€27,25 pp (min. 60 personen)
€24,20 pp (min. 121 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
2 consumpties p.p.
Gebruik van materialen
Instructie en begeleiding
Exclusief:
Diner (dit is afhankelijk van het door u gekozen restaurant)
Overige consumpties
City ChallengeCity ChallengeCity ChallengeCity Challenge

City Challenge

De City Challenge: een super leuke teambuilding activiteit!

Ga de uitdaging met elkaar aan tijdens deze teambuilding activiteit vol leuke opdrachten in het hartje van de stad! Met verrassende doe, - en denkopdrachten die betrekking hebben op de stad, zijn letters te verdienen. Zo zullen de teams onder andere een tangram leggen, een (denkbeeldig) mijnenveld oversteken, een raadsel oplossen en een Sudoku puzzel maken.

Hoe werkt deze teambuilding activiteit precies?

Tijd speelt tijdens deze activiteit een belangrijke rol. Zo heeft ieder team 15 minuten om zich te verplaatsen via unieke tracks en vervolgens 15 minuten voor het vervullen van de opdrachten. Zelfs op het laatste moment zijn er door middel van een spannend eindspel nog extra letters te verdienen! Vormen uw letters uiteindelijk het woord met de meeste punten?

Er is vast wel een Wordfeud of Scrabble specialist in uw midden die een mooi woord kan bedenken! Dit moet echter wel een bestaand woord zijn, want anders wordt het misschien alsnog afgekeurd…

 

* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!