Terug naar het begin
Uitje boekenMeer infoBewaar uitjeVerwijder uitje

City Challenge

Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
3 uur
Prijs*:
€30,25 pp (min. 20 personen)
€27,25 pp (min. 60 personen)
€24,20 pp (min. 121 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
2 consumpties p.p.
Gebruik van materialen
Instructie en begeleiding
Exclusief:
Diner (dit is afhankelijk van het door u gekozen restaurant)
Overige consumpties
" Het was een groot succes. Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord. Mensen vonden het relaxed en gezellig en leuke spellen. Het was ook goed georganiseerd, dank daarvoor. Ik vond het erg leuk dat iedereen om het eindspel heen stond en dat ze daarvoor in groepen bezig waren met woorden maken en in sommige gevallen nog foto's van hun team. En wat hadden we een geluk met het weer!! Dank voor de organisatie, het was zeer geslaagd! We zullen een volgende keer zeker weer aan jullie denken. Gemeente Vianen "

" Leuke opdrachten, maar wel jammer dat onze gps stond afgesteld op Breda, terwijl we in Arnhem waren. Hierdoor hadden we in het begin een iets mindere start. Verder goed georganiseerd en begeleid. De akoestiek van Dudok leent zich echter niet zo goed voor een groepsuitleg. Mevr. Winkelman, Rijnstate Ziekenhuis"

" Leuke opdrachten! Dhr. van Breugel, Waterschap Aa en Maas."

Meer reviews
" Wat een heerlijke middag! Na een heftig schooljaar is het zo prettig om de organisatie van een uitje uit handen te kunnen geven. City Challenge was erg leuk en sloot goed aan op de behoefte van ons complete team. Het weer zat ook zo heerlijk mee. Bedankt voor de leuke middag! OBS de Keerkring, Mevr. van der Heiden"

Minder reviews
City ChallengeCity ChallengeCity ChallengeCity Challenge

City Challenge

De City Challenge: een super leuke teambuilding activiteit!

Ga de uitdaging met elkaar aan tijdens deze teambuilding activiteit vol leuke opdrachten in het hartje van de stad! Met verrassende doe, - en denkopdrachten die betrekking hebben op de stad, zijn letters te verdienen. Zo zullen de teams onder andere een tangram leggen, een (denkbeeldig) mijnenveld oversteken, een raadsel oplossen en een Sudoku puzzel maken.

Hoe werkt deze teambuilding activiteit precies?

Tijd speelt tijdens deze activiteit een belangrijke rol. Zo heeft ieder team 15 minuten om zich te verplaatsen via unieke tracks en vervolgens 15 minuten voor het vervullen van de opdrachten. Zelfs op het laatste moment zijn er door middel van een spannend eindspel nog extra letters te verdienen! Vormen uw letters uiteindelijk het woord met de meeste punten?

Er is vast wel een Wordfeud of Scrabble specialist in uw midden die een mooi woord kan bedenken! Dit moet echter wel een bestaand woord zijn, want anders wordt het misschien alsnog afgekeurd…

 

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!