Terug naar het begin
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
3 uur
Prijs*:
€55,65 pp (min. 15 personen)
€52,00 pp (min. 20 personen)
€49,60 pp (min. 60 personen)
€48,40 pp (min. 120 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
2 consumpties p.p.
Entree dierentuin
Gebruik van materialen
Instructie en begeleiding
Exclusief:
Overige consumpties
Parkeerkosten
" Gisteren hebben we genoten van jullie georganiseerde uitje. Alles was goed geregeld en we hebben het erg naar ons zin gehad! Hartelijk dank en wellicht tot een volgend keer. Met vriendelijke groet, Simone Dekkers CAK "

" Alle collega's waren enthousiast over deze activiteit, het was gezellig,actief, maar voor iedereen goed vol te houden. De teamopdrachten zorgen voor een goede groepssfeer en competitie. Mevr. Visser, UMC Utrecht"

Zoo ChallengeZoo ChallengeZoo ChallengeZoo Challenge

Zoo Challenge

Ga de uitdaging met elkaar aan tijdens deze activiteit vol leuke teambuilding opdrachten in de dierentuin! Met verrassende doe- en denkopdrachten, zijn letters te verdienen. Zo zullen de teams onder andere een tangram leggen, een (denkbeeldig) mijnenveld oversteken, een raadsel oplossen en een Sudoku puzzel maken. Tijd speelt hierbij een belangrijke rol. Zo heeft ieder team 15 minuten om zich te verplaatsen via unieke tracks en vervolgens 15 minuten voor het vervullen van de opdrachten. Zelfs op het laatste moment zijn er door middel van een spannend eindspel nog extra letters te verdienen! Vormen uw letters uiteindelijk het woord met de meeste punten? Er is vast wel een woord feut of Scrabble specialist in uw midden die een mooi woord kan bedenken! Dit moet echter wel een bestaand woord zijn want anders wordt het misschien afgekeurd…

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!