Terug naar het begin
menu
Uitje reserveren?
Boek nu!
Uitje reserveren?
Boek nu!

GPS Moordtocht

Lukt het uw team samen te werken en de moord op te lossen? GPS Moordtocht is een actief en vooral leuk uitje voor diverse groepen; jong en oud!

GPS MoordtochtGPS MoordtochtGPS Moordtocht
Bewaar uitjeVerwijder uitje

GPS Moordtocht

Een actief, spannend én leuk uitje voor jong en oud!

Er gebeurt bijna nooit iets in deze stad. Een overval of een inbraak is hier al groot nieuws! Tot gisteren… In het plaatselijke hotelletje is Anja vermoord. Hotel Unique heeft slechts 5 kamers en alle hotelkamers waren geboekt door een gast. Ook waren er in het hotel 5 medewerkers aanwezig op het moment van de moord. Wie heeft Anja vermoord?

Hoe werkt dit leuke uitje precies?

Met behulp van een modern GPS-toestel gaat u in groepjes door de stad een spoor volgen. Doet u dit op de juiste manier en verzamelt u zo de aanwijzingen, dan heeft u mogelijk aan het einde van de tocht de moord opgelost! En onderweg komt u ook nog eens langs de mooiste plekjes van de stad!

Maar… bent u sneller dan de concurrent speurneuzen? Wie strijkt er uiteindelijk met de eer? Lukt het uw team samen te werken en de moord op te lossen?

Op het eindpunt wordt de balans opgemaakt onder het genot van een drankje in een café. Een actief, spannend én cultureel spel voor jong en oud!

Reviews
Details
Waar te doen
Duur:

Prijs*:
€19,50 pp (min. 15 personen)
€18,50 pp (min. 60 personen)
€17,50 pp (min. 120 personen)
De prijzen zijn exclusief BTW, vervoer en reserveringskosten (€ 15,00), tenzij anders vermeld.

Inclusief:
Consumptie bij afsluiting
Gebruik GPS
Instructie en begeleiding

Exclusief:
Diner (dit is afhankelijk van het door u gekozen restaurant)
Overige consumpties
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
Uitje reserveren?
Boek nu!
Meer info?
085-4879920
info@stadunique.nl
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!

Schrijf u in voor de nieuwbrief

Bedrijfsnaam
Voornaam / Initialen
Achternaam
*
E-mail
*
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*