Wil jij deze vakantie de hand op de knip houden, maar niet elke dag binnen zitten met de kids? Bekijk dan hier onze beste Goedkope uitjes met kinderen. Hier liggen de kinderen in het gras en wijzen lachend naar boven.
Goedkope uitjes met kinderen voor 5 of 10 euro

De herfstvakantie is alweer in aantocht! Gelukkig wordt het de komende dagen hartstikke mooi weer in Nederland. Een dagje pretpark of dierentuin, gezellig uiteten en naar de bioscoop. Dat zijn natuurlijk de leukste, maar niet de meest goedkope uitjes met kinderen.

Wil jij deze vakantie de hand op de knip houden, maar niet elke dag binnen zitten met de kids? Bekijk dan hier de leukste Goedkope uitjes met kinderen.

Maximaal € 5,- per persoon

  • Wandelen en picknicken: Of het nou het strand is, het bos, de hei of een park. In Nederland heeft iedereen wel een mooi wandelgebied in de buurt. Pak wat lekkere boterhammetjes, pannenkoeken en sapjes in. Plastic bordjes, bestek en een kleedje mee, en gaan! Onderweg zing je liedjes, speel je spelletjes en zoek je stokken of schelpen. Hebben jullie trek gekregen, dan zoek je een bankje op of leg je je kleedje neer. Smikkelen maar! Prijs: gemiddeld € 3,- per persoon, maar je kan het zo duur maken als je zelf wilt natuurlijk.
  • Fietsen en een warme chocomelk: Goedkope uitjes met kinderen kunnen zo simpel zijn! Stap lekker op de fiets en kijk waar je uitkomt. Zolang het droog is en de wind waait niet te hard kunnen jullie genieten van alles waar je voorbij gesjeesd komt. Zijn de kleine beentjes moe van het trappen? Dan is er vast wel een cafeetje in de buurt waar ze lekkere warme chocolademelk hebben….met slagroom! Prijs: gemiddeld € 3,00 per persoon.
  • Kinderboerderij: De meeste grote gemeenten in Nederland hebben een kinderboerderij en entree is bijna altijd gratis. Kinderen mogen soms helpen op de boerderij, zoals kippen voeren, flesjes geven aan de kleine geitjes of de paarden borstelen. Je bent er zo uren mee zoet! Prijs: meestal gratis

Maximaal € 10,- per persoon

  • Stad Unique Citygame: Kies uit een van de 50 steden en verken de stad op een unieke manier. Om het antwoord te vinden op het raadsel of mysterie moeten jullie verschillende plekken aandoen. Al lopend door de stad krijgen jullie via WhatsApp opdrachten en aanwijzingen van de instructeur. Jullie maken regelmatig groupselfies als bewijs dat jullie een locatie gevonden hebben. Alle koppies bij elkaar…en flitsen maar! Prijs: € 45,- per team (van max. 6 personen).
  • Zwembad: Goedkope uitjes met kinderen hoeven niet zo spectaculair te zijn. Gas lekker een dagje zwemmen! Bijna iedereen heeft wel een zwembad in de buurt. De prijzen verschillen, maar de meeste kinderen, jong en oud, zijn al tevreden met één glijbaan, een duikplank en een zakje chips. Prijs: gemiddeld € 6,- per persoon.
  • Museum: De meeste musea hebben gereduceerde prijzen voor kinderen. En soms als je even Googlet, heb je al snel een kortingscode te pakken. Kijk op museumkids.nl voor een overzicht van alle kindermusea in Nederland. Er wordt bij elk museum aangegeven of je er vooral kunt kijken of ook kunt doen. Handig! Prijs: gemiddeld € 10,- per persoon.