Terug naar het begin
KopenBewaar uitjeVerwijder uitje

Cadeaubon

KlantwaarderingKlantwaardering (9/10) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingCoronaproof begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
Pakketprijs:
€40,00 (1 t/m 6 deelnemers)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.

De cadeaubon is te boeken voor € 58,50 incl. BTW en reserveringskosten (er komen dus geen verdere kosten bij). Je kunt hem gebruiken voor een van onze Citygames!!

Maar deze bon is nu te koop voor maar € 40,-!! Met deze bon kun je een activiteit ter waarde van € 58,50 kopen, een korting van meer dan 30%!! Deze actie loopt tot 1 februari 2022.

Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
CadeaubonCadeaubonCadeaubonCadeaubon

Cadeaubon

Geef eens een Citygame cadeau!
Op zoek naar iets leuks om aan je vrienden of familie te geven? Vanaf nu is het mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen! 
De cadeaubon is ter waarde van één Citygame naar keuze, met 1 team (max. 6 personen). Je kunt de bon hier aanschaffen, en krijgt deze vervolgens via de mail toegestuurd. Hieraan is een bestand toegevoegd dat uitgeprint en overhandigd kan worden. De bon is inwisselbaar tot 12 maanden na aankoop, door de vouchercode die erop vermeld staat in te vullen tijdens het boeken. 

Deze bon is nu te koop voor maar € 40,-!! Met deze bon kun je een activiteit ter waarde van € 58,50 kopen, een korting van meer dan 30%!! Deze actie loopt tot 1 februari 2022.

Kopen
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!