Terug naar het begin

Vacatures

Kom naar onze selectiedag op zaterdag 6 april 2019!

Op zaterdag 6 april aanstaande organiseert Stad Unique een selectiedag waarbij iedereen die geïnteresseerd is één van onze vacatures welkom is! We zijn op zoek naar meerdere spelbegeleiders dus het is geen strijd. Het belooft een leuke dag te worden van 10:00 tot 16:00 uur op het kantoor van Stad Unique in Bunnik.

Wat kun je verwachten op deze dag?

Informatie over Stad Unique en wat jij als eventuele nieuwe spelbegeleider kan verwachten

Spel spelen zodat jij weet hoe het in zijn werk gaat

● Korte solicitatiegesprekken - we willen graag weten wie jij bent

● Mocht je geïnteresseerd zijn om ook op locatie groepen te begeleiden, dan zien we graag hoe jij voor een groep bent!

 

Interesse in één van de onderstaande vacatures?

Meld je dan nu aan voor onze selectiedag door een mail te sturen naar rob@stadunique.nl

We kijken ernaar uit om jouw te leren kennen en zien je graag op zaterdag 6 april aanstaande!

_______________________________________________________________________________________

Spelbegeleider op afstand voor WhatsApp spellen in heel Nederland

 

Ben jij handig met je mobieltje en kan jij razendsnel vol enthousiasme reageren? En weet jij op afstand een groep een onvergetelijke dag te bezorgen? Dan zoeken wij jou!

Functie 

Als spelbegeleider begeleid je groepen die gebruik maken van onze goedkope uitjes op afstand. Je doet dit met gebruik van je eigen telefoon via WhatsApp. Meer informatie over de inhoud van de activiteiten kun je vinden op onze website onder het kopje: ‘Goedkoop uitje’.

Wij vragen:

-  Communicatief vaardig

-  Regelmatige beschikbaarheid om te werken

- Je beheert de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

Wij bieden:

- Flexibele werktijden (je bepaalt zelf of je wilt werken)

- Flexibele werkplekken (je bepaalt zelf vanaf waar je wilt werken)

- Een leuk team met een informele werksfeer

- Goede verdiensten

- Een mooie aanvulling op je CV!

Interesse?

Heb je interesse om te werken als Spelbegeleider en voldoe jij aan de functie-eisen? Stuur dan je CV en korte motivatie naar rob@stadunique.nl

Een combinatie met de functie 'Instructeur/Spelbegeleider voor uitjes in heen Nederland' is ook mogelijk!

 


Instructeur/Spelbegeleider voor uitjes in heel Nederland

 

Ben jij die vlotte tante of snelle jongen die een groep feilloos om de vinger windt? En ben jij een spelletjesgek die het liefst elke avond met vrienden een nieuw spel speelt, maar daarbij ook de touwtjes in handen wilt hebben? Dan zoeken wij jou!

Functie 

Als Instructeur begeleid je groepen bij diverse activiteiten, waarbij plezier en het leren kennen van een stad voorop staan. Naast zorgdragen voor de veiligheid en deskundige instructie, geef jij net dat beetje extra om de spelers een leuke dag te bezorgen. De stadsactiviteiten vinden plaats in allerlei steden in heel Nederland. Kijk voor meer informatie over de inhoud van de activiteiten verder op onze site.

Wij vragen:

- Ervaring met het begeleiden van groepen (pré);

- Goede kennis van mobiele apparaten;

- Regelmatige beschikbaarheid om te werken;

Wij bieden:

- Flexibele werktijden (je bepaalt zelf of je wilt werken);

- Flexibele werkplekken (je bepaalt zelf waar je wilt werken);

- Een leuk team met een informele werksfeer;

- Goede verdiensten;

- Een mooie aanvulling op je CV! 

Interesse?

Heb je interesse om te werken als Instructeur/Spelbegeleider en voldoe jij aan de functie-eisen? Stuur dan je CV en korte motivatie naar rob@stadunique.nl

Een combinatie met de functie 'Spelbegeleider op afstand voor WhatsApp spellen in heel Nederland' is ook mogelijk!

 


Duitssprekende spelbegeleiders gezocht voor onze WhatsApp Games in Duitsland

I.v.m. de uitbreiding van onze WhatsApp Games in Duitsland zijn we op zoek naar spelbegeleiders die deze activiteiten vanuit Nederland kunnen begeleiden. Dit zal in eerste instantie plaatsvinden vanuit ons kantoor in Bunnik, maar kan desgewenst ook vanuit eigen huis gebeuren. Als spelbegeleider sta je via WhatsApp voortdurend in contact met de groepen in Duitsland. Uiteraard is een combinatie met Nederlandse groepen in Nederland prima mogelijk.

Heb jij interesse om te werken als Spelbegeleider en schrijf jij vloeiend Duits? Stuur dan je CV en korte motivatie naar rob@stadunique.nl Wij nemen binnen één week contact met je op.


Duitssprekende hoofdinstructeur

Stad Unique is werkzaam in Nederland, België en Duitsland. Voor onze activiteiten in Duitsland zijn we op zoek naar een hoofdinstructeur. Je bent een native speaker Duits en beheerst deze taal perfect in woord en geschrift. Je hebt telefonisch en via email contact met bestaande en nieuwe klanten. Omdat je echter ook in Nederland werkt moet je ook de Nederlandse taal perfect beheersen. Voor onze activiteiten in Nederland ben je vaak op pad, d.w.z. dat je regelmatig zelf voor de groep staat. Daarnaast zul je ook de activiteiten voorbereiden voor de andere instructeurs en deze aansturen. Ook de hele logistiek rond onze activiteiten komt op jouw schouders. Het spreekt voor zich dat een rijbewijs een vereiste is. In eerste instantie gaat het om 16 uur per week, maar dit zal in de loop van 2019 uitgebreid kunnen gaan worden. Neem voor meer informatie contact met ons op via mail (rob@stadunique.nl) of telefoon (085-4879924).