Terug naar het begin

Vacatures

Instructeurs/Spelbegeleiders voor uitjes in heel Nederland

 

Ben jij die vlotte tante of snelle jongen die een groep feilloos om de vinger windt? En ben jij een spelletjesgek die het liefst elke avond met vrienden een nieuw spel speelt, maar daarbij ook de touwtjes in handen wilt hebben? Dan zoeken wij jou!

Functie 
Als Instructeur begeleid je groepen bij diverse activiteiten, waarbij plezier en het leren kennen van een stad voorop staan. Naast zorgdragen voor de veiligheid en deskundige instructie, geef jij net dat beetje extra om de spelers een leuke dag te bezorgen. De stadsactiviteiten vinden plaats in allerlei steden in heel Nederland. Kijk voor meer informatie over de inhoud van de activiteiten verder op onze site.

Wij vragen:

- Ervaring met het begeleiden van groepen (pré);

- Goede kennis van mobiele apparaten;

- Regelmatige beschikbaarheid om te werken;

Wij bieden:

- Flexibele werktijden (je bepaalt zelf of je wilt werken);

- Flexibele werkplekken (je bepaalt zelf waar je wilt werken);

- Een leuk team met een informele werksfeer;

- Goede verdiensten;

- Een mooie aanvulling op je CV! 

Interesse?

Heb je interesse om te werken als Instructeur/Spelbegeleider en voldoe jij aan de functie-eisen? Stuur dan je CV en korte motivatie naar erik@stadunique.nl Indien je in aanmerking komt, nodigen wij je uit voor onze selectiedag op zaterdag 10 maart 2018 in Bunnik.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Duitssprekende spelbegeleiders gezocht voor onze WhatsApp Games in Duitsland

I.v.m. de uitbreiding van onze WhatsApp Games in Duitsland zijn we op zoek naar spelbegeleiders die deze activiteiten vanuit Nederland kunnen begeleiden. Dit zal in eerste instantie plaatsvinden vanuit ons kantoor in Bunnik, maar kan desgewenst ook vanuit eigen huis gebeuren. Als spelbegeleider sta je via WhatsApp voortdurend in contact met de groepen in Duitsland. Uiteraard is een combinatie met Nederlandse groepen in Nederland prima mogelijk.

Heb jij interesse om te werken als Spelbegeleider en schrijf jij vloeiend Duits? Stuur dan je CV en korte motivatie naar erik@stadunique.nl Wij nemen binnen één week contact met je op.