Terug naar het begin

Veelgestelde vragen

KlantwaarderingKlantwaardering (4,8/5) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingCoronaproof begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920

Uitjes Boeken

Veel prijzen die op de site vermeld staan, zijn 'vanaf'-prijzen. Hoe zit dit?

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Een groep van 75 personen is vaak goedkoper uit (prijs per persoon) dan een groep van 12 personen, omdat de gemaakte kosten verdeeld worden over meer deelnemers.

Zijn er nog andere bijkomende kosten?

Wij rekenen bij een boeking reserveringskosten. De reserveringskosten kunnen per activiteit verschillen. Op de website staat op de pagina van de activiteit (onder de prijs) aangegeven wat de reserveringskosten zijn. Je krijgt de totale reserveringskosten duidelijk te zien als je de gegevens (aantal deelnemers, enz.) invult bij 'uitje boeken'.

Een voorbeeld van verdere bijkomende kosten kan zijn: extra genoten consumpties of maaltijden. Dit dien je ter plaatse met de horeca af te rekenen.

 

Wat als mijn gewenste stad er niet tussen staat?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheid na te vragen. In sommige gevallen is het mogelijk dat wij een activiteit ontwikkelen in jouw gewenste stad. De mogelijkheid hangt onder andere af van de periode waarop je dit aanvraagt. In het hoogseizoen (mei, juni, juli, augustus en september) is hier weinig of geen tijd voor. In het laagseizoen is hier meer tijd voor beschikbaar. Voor het ontwikkelen van nieuwe activiteiten kunnen wij extra kosten rekenen. Deze eventuele extra kosten worden door ons vermeld in de offerte.

Hoe ontvang ik een offerte?

Op de website staat rechtsbovenaan 'contact'. Als je daarop klikt, kom je op de klantenservice-pagina. Klik daar op 'contactformulier' (gele knop aan de linkerkant). Als je alle gevraagde gegevens van het contactformulier hebt ingevuld, klik je op 'versturen'. Wij versturen je binnen enkele werkdagen een geheel vrijblijvende offerte per mail.

Kan ik ook een optie plaatsen?

Nee, wij kunnen helaas geen optie voor je plaatsen of een bepaalde datum voor je vrijhouden. We werken volgens het principe “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.” Of de gewenste datum nog beschikbaar is, krijg je te zien tijdens het maken van de boeking.

Wanneer is mijn boeking definitief?

De boeking is definitief als je direct na de boeking van ons een e-mail met bevestiging krijgt en er staat niet in dat de reservering op aanvraag is, en achter betaalstatus staat 'ok'. Als de boeking op aanvraag is staat dit in rode letters bovenaan de e-mail.

Als de boeking op aanvraag is, krijg je binnen enkele dagen een e-mail met een 'akkoord' of 'niet akkoord'. Als er in de e-mail staat dat de boeking akkoord is, is hij definitief.

Kan ik mijn deelnemersaantal wijzigen?

Je kunt het deelnemersaantal altijd wijzigen. Wij kunnen hiervoor wijzigingskosten in rekening brengen. Voor de specifieke wijzigingsregelingen verwijzen wij naar onze reserverings- en annuleringsvoorwaarden, artikel 5.

Kan een Stad Unique-activiteit gecombineerd worden met een drankje of etentje?

Bij de Citygames (activiteiten begeleid via Whats App) zijn geen consumpties inbegrepen. Uiteraard kunnen we wel suggesties doen. Bij activiteiten met instructeur ter plaatse regelen wij het start- en/of einddrankje in een horecagelegenheid. Wij verzorgen geen horeca voor diners en borrels. 

Wat als het slecht weer is?

Wat ons betreft gaan onze programma’s altijd door. Wij adviseren om zelf de weersvoorspellingen in de gaten te houden en de deelnemers passend kledingsadvies te geven.

Algemeen Kledingadvies:
Het is prettig om kleding aan te trekken die tegen een stootje kan en lekker zit. Houd rekening met eventuele regen of kou. Vooral schoenen waarop je lekker een eind kunt lopen zijn aan te raden.

Mijn boeking is op aanvraag. Wat betekent dat?

Dat betekent dat de datum waarop je het uitje gereserveerd hebt erg vol is. We gaan eerst proberen een extra instructeur op te roepen, voordat we kunnen toezeggen of jouw activiteit door kan gaan.

Als de boeking op aanvraag is, krijg je binnen enkele dagen een e-mail met een 'akkoord' of 'niet akkoord'. Als er in de e-mail staat dat de boeking akkoord is, is hij definitief.Uitjes Spelen

Wat is het startpunt van het spel?

Er is geen vast startpunt. Zolang je maar in het centrum van de stad bent, kun je overal beginnen!

Wat is het eindpunt van het spel?

Afhankelijk van je startpunt en de raadsels wordt het eindpunt bepaald. Deze is vooraf dus nog niet bekend.

Is er iemand aanwezig? Hoe moeten we anders beginnen?

Afhankelijk van het soort spel wat geboekt is is er een instructeur van ons ter plekke aanwezig om jullie op te vangen en het spel uit te leggen. De Citygames (de spellen via WhatsApp) worden op afstand door een instructeur/spelbegeleider begeleidt, er is dus niemand van ons op locatie. Je mag vooraf de spelbegeleider bellen en hij/zij zal verder toelichten hoe jullie van start gaan.

Moet iedere groep de spelbegeleider bellen?

Nee, van de gehele groep hoeft maar 1 iemand te bellen.

Starten de groepen allemaal tegelijkertijd? Zo ja, start iedereen op dezelfde plek?

Alle groepen starten tegelijkertijd en op dezelfde plek.

Wat zijn de lunchmogelijkheden?

Wij bieden geen lunch o.i.d. aan. Wel kunnen wij wellicht suggesties doen voor leuke lunchrooms of restaurants. Mocht dit niet het gewenste zijn, dan kan je via TripAdvisor vast iets leuks vinden. Zij hebben er ook reviews bij staan.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Het spel wordt in het centrum van de stad gespeeld, dus er is ongetwijfeld voldoende parkeerplaats rondom en in de stad.

Moeten we allemaal onze telefoonnummers doorgeven?

Nee, jullie eerste opdracht is het maken van een Selfie en deze opsturen naar de instructeur. Op deze manier heeft hij/zij direct alle nummers.

Wij zijn al goed bekend in de stad, is het dan nog wel leuk?

Dit hangt van jullie eigen wensen af. Met kleinere kinderen is het wellicht wel wat makkelijker als jullie zelf de stad al een beetje kennen en jullie zullen ongetwijfeld nog onbekend plekken tegenkomen. Al is het in een onbekende stad minstens net zo leuk, want via de Citygames leert u een stad echt kennen.