Terug naar het begin

Klantenservice

Bericht

Stuur ons een bericht

U krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Contactformulier
Telefoon

Bel ons 085 - 4879920

Onze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9.30-17.00 uur.

Bel me terug

Veelgestelde vragen

Ik wil definitief boeken, hoe regel ik dat?

Op het moment dat u ons laat weten dat u uw programma wilt laten doorgaan, stellen wij een bevestiging op. Deze versturen wij u in tweevoud. Eén exemplaar dient u vervolgens getekend aan ons retour te sturen. Hierbij ontvangt u ook onze reserverings-, en annuleringsvoorwaarden. Tevens ontvangt u bij de bevestiging ook nog een factuur voor de aanbetaling. Deze factuur is opgezet voor de groepsgrootte zoals die op dat moment bekend is. De aanbetaling is 50% van het totaalbedrag. Wij verzoeken u dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch binnen uiterlijk 14 dagen over te maken op onze girorekening 6094944. (Gelieve het factuur- en debiteurnummer DUIDELIJK vermelden). Na uw activiteit ontvangt u een eindfactuur, bestaande uit de andere 50% van het totaalbedrag, eventueel aangepast naar aanleiding van wijzigingen in de groepsgrootte of aanvullende kosten (zoals extra genoten consumpties, maaltijden, etc.)

Ik wil een offerte, hoe ontvang ik die?

Op de site vindt u de mogelijkheid om via internet een offerte aan te vragen. Kies hiervoor "Offerte aanvragen" in het menu bovenaan de website.  Op het scherm verschijnt een invulformulier waar uw adresgegevens worden gevraagd. Vul vervolgens de verdere gegevens over uw gewenste activiteit in. Vul als laatste eventueel het veld in met aanvullende opmerkingen en/of wensen. Dit compleet ingevulde formulier verstuurd u naar ons. Wij versturen u een geheel vrijblijvende offerte. Meestal per email, indien gewenst per post.

Ik wil mijn deelnemers aantal wijzigen, kan dat en wat zijn de consequenties?

U kunt het deelnemersaantal altijd wijzigen, tot een bepaalde periode voor aanvang van uw programma. Hierna worden er kosten voor wijzigingen in rekening gebracht. Voor de specifieke regelingen omtrent zo’n situatie verwijzen wij naar onze reserverings- en annuleringsvoorwaarden, artikel 5.

Kan ik ook een optie plaatsen?

Nee, wij kunnen helaas geen optie voor u plaatsen, of een bepaalde datum voor u vrij houden. We werken volgens het principe “Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.” Of uw gewenste datum nog beschikbaar is, hoort u van ons bij het aanvragen van de offerte en/of bij uw definitieve boeking.

Veel prijzen die op de site vermeld staan, zijn 'vanaf'-prijzen. Hoe zit dit?

Dat klopt. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Een groep van 75 personen is goedkoper uit (prijs per persoon) dan een groep van 12 personen, omdat de gemaakte kosten verdeeld worden over meer deelnemers.

Wat als het slecht weer is?

Wat ons betreft gaan onze programma’s altijd door.

Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding. Dus wij adviseren u dan ook om zelf de weersvoorspellingen in de gaten te houden en de deelnemers aan de hand hiervan een kledingsadvies mee te geven.

Algemeen Kledingadvies Qua kleding is het veelal prettig om kleding aan te trekken die tegen een stootje kan en lekker zit. Houdt rekening met eventuele regen of kou. Vooral schoenen, waarop je lekker en een eind kunt lopen zijn aanbevelenswaardig.

Wat als mijn gewenste stad er niet tussen staat?

In sommige gevallen is het mogelijk dat wij een programma voor u ontwikkelen in een stad naar uw wens. Echter, de mogelijkheid om zo’n programma op maat voor u te maken hangt af van wanneer u dit aanmeldt. In het hoogseizoen is er geen of weinig tijd voor, terwijl in het laag seizoen er meer tijd voor beschikbaar is.

Voor het ontwikkelen van nieuwe programma’s zijn eventueel kosten verbonden.

We willen een combinatie maken met iets te eten of te drinken. Is dat mogelijk?

Jazeker, dat is mogelijk…Wij werken samen met een aantal horeca gelegenheden in de diverse steden, dus wij kunnen u hiervoor zeker een suggestie doen. Wij kunnen deze voor u boeken, u mag dit uiteraard ook zelf doen. Neem hiervoor contact  op met ons kantoor.

Zijn er nog andere bijkomende kosten?

De vermelde prijzen zijn ALTIJD exclusief 19% BTW, dus dat komt er nog bij. Bij een boeking wordt er eenmalig € 15,= aan reserveringskosten berekend. Een voorbeeld van verdere bijkomende kosten: extra genoten consumptie’s of maaltijden.Bel me terug: