Terug naar het begin

Accommodatiehouders

KlantwaarderingKlantwaardering (4,8/5) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingCoronaproof begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920

Unieke uitjes in jouw Franse stad

Stad Unique bedenkt, organiseert en begeleidt uitjes in Nederland, België en Duitsland en binnenkort ook in Frankrijk. De activiteiten waarbij de instructeur de groep op afstand (via WhatsApp) begeleidt zijn een denderend succes! We zijn hier in 2015 mee begonnen en de boekingen verdubbelen elk jaar. In 2017 hadden we in juli, augustus en september maar liefst 650 deelnemende teams (van max. 6 personen).

De activiteiten
De activiteiten draaien vaak om het oplossen van een mysterie of pakken van een dader, waarbij je ondertussen de stad op een leuke manier verkent en op de meest bijzondere plekken komt. Tijdens de speurtocht krijg je aanwijzingen om een plek in de stad te vinden, waarna je een groepsselfie maakt en doorstuurt naar de instructeur. De meest hilarische beelden worden vastgelegd, waar na afloop van de vakantie nog hard om gelachen wordt! Voor elke gevonden locatie krijg je een aanwijzing of opdracht en kun je na wat puzzelwerk het mysterie oplossen. Gun jij je campinggasten ook een uniek uitje waarbij ze drie uur dikke pret beleven, de omgeving verkennen en samen de uitdaging aangaan om het mysterie op te lossen?

Grijp je kans!
Nederlandse campinghouders van campings in Frankrijk kunnen suggesties geven voor steden in de buurt van hun camping, waarna Stad Unique naar Frankrijk afreist om hier een speurtocht uit te zetten. We gaan beginnen met het uitzetten van de WhatsApp Moordtocht en Levend Ganzenbord, welke in Nederland het meest geboekt worden door gezinnen en families. Voor de ontwikkeling van de activiteiten worden geen kosten gerekend. Stad Unique zorgt voor promotiemateriaal (indien gewenst).

Wat zijn jouw voordelen?

  • Je ontvangt een mooie commissie van € 5,- per team (van max. 6 personen).
  • Je kunt je gasten een extra activiteit in de buurt aanbieden.
  • Het is een goedkoop uitje. We hebben een speciale campinggastenprijs: € 40 (incl. BTW) per team (maximaal 6 personen).
  • Je hebt er weinig werk aan. Je regelt alleen de betaling en/of doorverwijzing naar de site.
  • De gasten kunnen de activiteit doen wanneer hun dat uitkomt. De tijd moet wel van tevoren opgegeven worden.
  • De activiteit is tot één dag van tevoren te boeken.

Hoe betalen de campinggasten?
Omdat wij zelf niet ter plaatse zijn, hebben wij de volgende betaalopties:

  • De gasten boeken de uitjes bij de accommodatie. De accommodatiehouder geeft de boeking door aan Stad Unique en zorgt voor betaling OF
  • Er moet een link of QR-code afgegeven worden, zodat de gasten zelf op onze site kunnen boeken.

Meld je aan!
Wil jij ook mee-profiteren van ons succes en wil je jouw gasten een leuk uitje kunnen aanbieden?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op door een mailtje te sturen naar: julia@stadunique.nl