Terug naar het begin
menu
Uitje reserveren?
Boek nu!
Uitje reserveren?
Boek nu!

WhatsApp Moord Tocht

Lukt het jou om een moord in 3 uur op te lossen? Speel dit spel met je familie, vrienden of collega's en je bent verzekerd van 3 uur lang plezier!

WhatsApp Moord Tocht WhatsApp Moord Tocht WhatsApp Moord Tocht
Bewaar uitjeVerwijder uitje

WhatsApp Moord Tocht

Er is een moord gepleegd en de politie zit met haar handen in het haar! Kun jij de moord oplossen? Speel dit leuke en zeer goedkope uitje in een stad naar keuze. Met behulp van foto’s en een kaart van de stad ga je op zoek naar de fotolocaties om daar een groepsselfie te maken. Elke groepsselfie levert een aanwijzing op. Lukt het jullie om deze moord binnen 3 uur op te lossen?

 

Waarom een WhatsApp Moord Tocht?

- Heel veel lol in 3 uur

- In bijna alle (grote) steden van Nederland speelbaar

- Goedkoop! Je betaalt slechts 37,20 euro (excl. 21% btw per team van maximaal 6 personen)

- Je bepaalt zelf hoe laat je wilt starten en je speelt in je eigen tempo

 

Voor wie is dit spel geschikt?

- Families met en zonder kinderen

- Vriendengroepen

- Bedrijven of scholen

- Groepen die tegen elkaar willen spelen

 

Hoe werkt de WhatsApp Moord Tocht van Stad Unique?

Per mail ontvangen jullie van te voren de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Tevens ontvangen jullie een kaart van de stad waar de moord heeft plaats gevonden. Het centrum is opgedeeld in vakken en in een aantal vakken moeten jullie op zoek naar een locatie waar je een groepsselfie maakt. Via WhatsApp stuur je die naar de instructeur van Stad Unique en krijg je een aanwijzing over de moord. Al lopend langs de leukste plekjes van de stad verzamelen jullie zo steeds meer aanwijzingen over de moord. Lukt het jullie om de moord binnen de tijd op te lossen?

 

De prijs

Je betaalt € 45,00 voor een team van max. 6 personen, dat is € 7,50 per persoon! Voor 1 team komt daar € 5,- aan reserveringskosten bij. Speel je met meer personen of teams dan betaal je € 15,- reserveringskosten.

De prijs excl. 21% btw:
€ 37,20 voor een team van max. 6 personen, dat is dus € 6,20 per persoon. Voor 1 team komen daar nog € 5,- reserveringskosten bij. Speel je met meer personen of teams dan betaal je € 15,- reserveringskosten.

Een goedkoper uitje kan toch niet?

Reviews
Details
Waar te doen
Duur: 3 uur

Pakketprijs: €37,19 (voor max. 6 personen)
Deze prijs is exclusief 21% BTW en reserveringskosten. De reserveringskosten bedragen bij 1-6 deelnemers € 5,- en vanaf 7 personen € 15,-.

Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Speluitleg op papier

Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon
" Leuk uitje om te doen, vooral als je de stad nog niet echt kent. L. Neijenhuis"

" Als gekken, fanatiek als we waren, door het centrum van Den Haag gerend om een moord op te lossen. Vele leuke plekjes gezien en veel Hagenezen om hulp gevraagd. Een erg geslaagde middag! En.... Natuurlijk de moord opgelost!! M. Brouwer"

" Heel leuk idee, de extra aanwijzingen niet op de kaart zijn heel leuk en het spelelement met teams (beetje concurrentie) voegt veel toe. Een aantal van de beelden zijn verplaatst of vervangen, wat het zoeken moeilijk en soms onmogelijk maakte. Onze tip is regelmatig te checken of alles nog klopt."

Meer reviews
" Leuke interactieve opdracht waar bij je veel plekjes in Utrecht ziet waar je normaal niet komt of die je normaal niet opmerkt. M. Verweij"

" De bruid to be vond het in 1 woord geweldig! en we hebben met de groep genoten van Utrecht! K. van der Linden"

" Op een leuke manier de stad zien, en lekker aan het bewegen en de hersenen aan het werk houden, goede begeleiding👍 Kapsalon Rob"

" We vonden het heel leuk, bedankt voor uw hulp. Het was wel een beetje koud om halverwege november te doen. door groep De bijniersquad. "

" Wij vonden het een erg leuk spel!! We hebben gezien dat Arnhem een mooie, culturele stad is. Tijdsplanning was perfect. Het was voor beide groepen in eerste instantie niet duidelijk dat we enkel moesten zoeken naar de moord in de kerk. Dus dat zou iets beter vermeld mogen staan. Door groep Twentse Heikneuters. "

" Leuke tocht door Utrecht. Veel gezien van de stad, ondertussen gezellig gekletst. Sympathieke, leuke, persoonlijke begeleiding die je echt het gevoel geven dat je een moord aan het oplossen bent (het spel mooi meespelen). Wellicht handig om gelijk in t begin goed op te letten en door te stappen, zodat je aan het eind niet hoeft te haasten;) Groetjes, Jasmijn en Hedwig"

" Een leuke manier in nieuwe plekjes te ontdekken in Utrecht terwijl je actief bezig bent in de buiten lucht! Euros Eerstejaars Dames 2015"

" De Moordtocht is een leuke Cluedo-tocht in een dito stad. Dordrecht kent super veel mooie steegjes en pleintjes die aan het oog van een doorsnee toerist onttrokken blijven. Johan"

" De bruid to be vond het in 1 woord geweldig! en we hebben met de groep genoten van Utrecht! K. van der Linden"

" Wil je nog even laten weten dat wij afgelopen zaterdag enorm genoten hebben van het WhatsApp Moordspel !! Het zat goed in elkaar en was ontzettend leuk om te doen ! De begeleiding van Stad Unique was prima ! Namens allemaal nogmaals onze dank! "

" Het was een leuke manier om via een speurtocht Leiden te leren kennen...jong en oud hebben genoten! Ellen van Sambeek"

Minder reviews
Uitje reserveren?
Boek nu!
Meer info?
085-4879920
info@stadunique.nl
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!

Schrijf u in voor de nieuwbrief

Bedrijfsnaam
Voornaam / Initialen
Achternaam
*
E-mail
*
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*