Terug naar het begin
Uitje boekenBewaar uitjeVerwijder uitje

WhatsApp Moord Tocht

KlantwaarderingKlantwaardering (4,8/5) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingCoronaproof begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
3 uur
Pakketprijs:
€52,50 (1 t/m 6 deelnemers)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.
Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Spelbegeleider op afstand via WhatsApp
Speluitleg
Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon

Waarom WhatsApp Moordtocht?

  • Heel veel lol in 3 uur!
  • Goedkoop! Je betaalt slechts € 52,50 per team.
  • In bijna alle grote steden van Nederland speelbaar.
  • Je bepaalt zelf hoe laat je wilt starten en je speelt in je eigen tempo.
" Wij hebben een geweldig leuke middag beleefd met het oplossen van de moord. We hebben veel gelopen, gelachen en samengewerkt. Echt een aanrader. Complimenten! Wij gaan dit zeker nog een keertje doen in een andere stad."

" 1e paasdag hebben we deelgenomen aan de Whatsapp-moordtocht in Naarden-Vesting. Ik wil mijn complimenten uitspreken namens mijn familie voor de ontzettend leuke middag die we hierdoor gehad hebben en de leuke, gezellige en vlotte begeleiding door Lisette! We gaan dit zeker nog een keer inplannen. "

" Het was super leuk! Heerlijk weer! We kunnen er als vriendinnengroep weer even tegenaan😄"

Meer reviews
" Moordend leuke middag, mooi om de stad op een andere manier te bekijken."

" Heel leuke manier om een stad te leren kennen. Het concept zit goed in elkaar en het is leuk om tot de oplossing te puzzelen!"

" Prima spel, goed georganiseerd, toffe manier om de stad te bezoeken. Leuk voor bezoekers van de stad, voor inwoners van de stad zijn de foto's wat makkelijker te vinden."

" We hebben een superleuke ochtend gehad. De aanwijzingen kwamen snel binnen zodat we gelijk door konden. De 3 uur is echt wel nodig om overal naartoe te lopen. En op deze manier zie je eens wat andere dingen van de stad. Bedankt en groetjes van Lia, Cindy, Natalie en Lisa."

" We hebben een superleuke ochtend gehad. De aanwijzingen kwamen snel binnen zodat we gelijk door konden. De 3 uur is echt wel nodig om overal naartoe te lopen. En op deze manier zie je eens wat andere dingen van de stad. Bedankt en groetjes van Lia, Cindy, Natalie en Lisa."

" Dankjulliewel! We hadden een topmiddag vandaag. Anne"

" Onze groep vond het een erg leuke activiteit. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Reddingsbrigade Apeldoorn"

" Het was een leuke manier om via een speurtocht Leiden te leren kennen...jong en oud hebben genoten! Ellen van Sambeek"

" Wil je nog even laten weten dat wij afgelopen zaterdag enorm genoten hebben van het WhatsApp Moordspel !! Het zat goed in elkaar en was ontzettend leuk om te doen ! De begeleiding van Stad Unique was prima ! Namens allemaal nogmaals onze dank! "

" De bruid to be vond het in 1 woord geweldig! en we hebben met de groep genoten van Utrecht! K. van der Linden"

" De Moordtocht is een leuke Cluedo-tocht in een dito stad. Dordrecht kent super veel mooie steegjes en pleintjes die aan het oog van een doorsnee toerist onttrokken blijven. Johan"

" Een leuke manier in nieuwe plekjes te ontdekken in Utrecht terwijl je actief bezig bent in de buiten lucht! Euros Eerstejaars Dames 2015"

" Leuke tocht door Utrecht. Veel gezien van de stad, ondertussen gezellig gekletst. Sympathieke, leuke, persoonlijke begeleiding die je echt het gevoel geven dat je een moord aan het oplossen bent (het spel mooi meespelen). Wellicht handig om gelijk in t begin goed op te letten en door te stappen, zodat je aan het eind niet hoeft te haasten;) Groetjes, Jasmijn en Hedwig"

" Wij vonden het een erg leuk spel!! We hebben gezien dat Arnhem een mooie, culturele stad is. Tijdsplanning was perfect. Het was voor beide groepen in eerste instantie niet duidelijk dat we enkel moesten zoeken naar de moord in de kerk. Dus dat zou iets beter vermeld mogen staan. Door groep Twentse Heikneuters. "

" We vonden het heel leuk, bedankt voor uw hulp. Het was wel een beetje koud om halverwege november te doen. door groep De bijniersquad. "

" Op een leuke manier de stad zien, en lekker aan het bewegen en de hersenen aan het werk houden, goede begeleidingšŸ‘ Kapsalon Rob"

" De bruid to be vond het in 1 woord geweldig! en we hebben met de groep genoten van Utrecht! K. van der Linden"

" Leuke interactieve opdracht waar bij je veel plekjes in Utrecht ziet waar je normaal niet komt of die je normaal niet opmerkt. M. Verweij"

" Heel leuk idee, de extra aanwijzingen niet op de kaart zijn heel leuk en het spelelement met teams (beetje concurrentie) voegt veel toe. Een aantal van de beelden zijn verplaatst of vervangen, wat het zoeken moeilijk en soms onmogelijk maakte. Onze tip is regelmatig te checken of alles nog klopt."

" Als gekken, fanatiek als we waren, door het centrum van Den Haag gerend om een moord op te lossen. Vele leuke plekjes gezien en veel Hagenezen om hulp gevraagd. Een erg geslaagde middag! En.... Natuurlijk de moord opgelost!! M. Brouwer"

" Leuk uitje om te doen, vooral als je de stad nog niet echt kent. L. Neijenhuis"

Minder reviews
WhatsApp Moord TochtWhatsApp Moord TochtWhatsApp Moord TochtWhatsApp Moord Tocht

WhatsApp Moord Tocht

Er is een moord gepleegd en de politie zit met haar handen in het haar! Kun jij de moord oplossen? Speel dit leuke en zeer goedkope uitje in een stad naar keuze. Met behulp van foto’s en een kaart van de stad ga je op zoek naar de fotolocaties om daar een groepsselfie te maken. Elke groepsselfie levert een aanwijzing op. Lukt het jullie om deze moord binnen 3 uur op te lossen?

Hoe werkt de WhatsApp Moordtocht van Stad Unique?

Per mail ontvangen jullie van te voren de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Tevens ontvangen jullie een kaart van de stad waar de moord heeft plaats gevonden. Het centrum is opgedeeld in vakken en in een aantal vakken moeten jullie op zoek naar een locatie waar je een groepsselfie maakt. Via WhatsApp stuur je die naar de instructeur van Stad Unique en krijg je een aanwijzing over de moord. Al lopend langs de leukste plekjes van de stad verzamelen jullie zo steeds meer aanwijzingen over de moord. Lukt het jullie om de moord binnen de tijd op te lossen?

Nog vragen? Bekijk onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

Voor wie is dit spel geschikt?

  • Families met en zonder kinderen
  • Vriendengroepen
  • Bedrijven of scholen
  • Groepen die tegen elkaar willen spelen

 

Speel je liever de JUNIOR versie van de WhatsApp Moord Tocht, speciaal voor kinderen van 8-14 jaar, kijk dan op: Junior WhatsApp Moord Tocht

Toch liever een online spel spelen? Dan kan! Bekijk Het geheim van Utrecht: de super ontdekkingstocht over de stad Utrecht, geheel te spelen vanuit huis.

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!