Terug naar het begin

Het team

Wij (Stad & Sport Unique) organiseren succesvolle personeelsdagen, vrijgezellige feestjes en sportieve evenementen voor groepen in diverse steden in heel Nederland en zelfs in een aantal steden in het buitenland.

Stad & Sport Unique staat voor:

Kwaliteit

U kunt ervan uitgaan dat u een kwalitatief goed product krijgt aangeboden. Na 18 jaar ervaring in de evenementenbranche zijn we heel goed in staat om onze activiteiten op een hoog niveau te behouden. Goed opgeleide mensen ontwikkelen de programma’s en enthousiaste, goed voorbereide
instructeurs en gidsen begeleiden u onderweg.

Creatief

U kunt van ons steeds creatieve, vernieuwende activiteiten verwachten. De programma’s Levend Sudoku en Stadsmonopoly zijn hier een goed voorbeeld van.

Staddoor

Op een interactieve manier een historische binnenstad beter leren kennen… Ontdek dat een stad leren kennen spannend is!

Outdoor

Op diverse, natuurlijke locaties zijn we te vinden voor het buitengevoel. Kijkt u maar eens bij onze GPS-tocht in het Openluchtmuseum, de Zoo Experience in diverse dierentuinen of onze Teamexperience.

Actief

Onze programma’s zijn actief in de zin van dat er wel iets voor gedaan moet worden. Dit geeft het samenwerkingsaspect net dat beetje meer waar men het op kantoor een maand later nog over heeft. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen, niemand hoeft buiten spel te staan bij ons. Geschikt voor jong en oud!

Rachel
Iris
Erik
Stefan
Jeroen
Catherine
Francine
Marlies
Joep
Florieke
Anne
Harriet
Maaike
Timen
Johann