Een kathedraal in Aken
Uitjes in Duitsland

Stad Unique heeft niet alleen uitjes in Nederland, maar ook in Duitse steden! De meeste steden zijn vanaf de grens nog maar een uurtje rijden en zijn absoluut een bezoekje waard.

Aken
Wandel door de smalle steegjes en over de historische pleinen van de bijna 2000 jaar oude stad Aken. Een veelzijdige stad die voor jong en oud genoeg te bieden heeft. De Dom, de Elisenbrunnen, maar ook moderne winkeltjes en gezellige cafés.

Bekijk hier onze uitjes in Aken

Berlijn
Ontdek de hoofdstad van Duitsland met Stad Unique en sluit Berlijn voor altijd in je hart. Al lang niet meer de stad met enkel de roemruchte geschiedenis. Tegenwoordig vooral een trendy stad waar veel gebeurt op het gebied van kunst, muziek, architectuur en food.

Bekijk hier onze uitjes in Berlijn

Bochum
Bochum ligt in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen en is ongeveer 2,5 uur rijden vanaf Utrecht. Bochum heeft veel musea en een bijzondere botanische tuin. Maar al lopend door de gezellige straatjes valt er nog veel meer te ontdekken!

Bekijk hier onze uitjes in Bochum

Bonn
Bonn is gelegen aan de Rijn en heeft alles wat je van een middelgrote stad mag verwachten. Deze geboortestad van de componist Beethoven staat bomvol historische bezienswaardigheden en indrukwekkende moderne bouwwerken. Ook het nachtleven is een feestje!

Bekijk hier onze uitjes in Bonn

Düsseldorf
Düsseldorf heeft niet alleen een luchthaven en shoppingcentrum. Ontdek Düsseldorf met Stad Unique en laat je meenemen naar de gezellige Altstadt, de bijzondere gebouwen bij Medienhafen en het 16e eeuwste stadspark Hofgarten.

Bekijk hier onze uitjes in Düsseldorf

Keulen
Keulen is door de Romeinen gesticht en is meer dan tweeduizend jaar oud. Na de Tweede wereldoorlog heeft Keulen zich in een razend tempo weer opgebouwd. Het nieuwe Keulen is een moderne kunstzinnige stad waar veel te zien en te beleven is.

Bekijk hier onze uitjes in Keulen

Münster
Münster is een bruisende stad met enorm veel fietsen, studenten en interessante musea. Münster is verrassend dichtbij en heeft alles in huis voor een geslaagd dagje uit. Ontdek het met Stad Unique!

Bekijk hier onze uitjes in Münster

Osnabrück
Osnabrück wordt gekenmerkt door het vele groen, zowel in de stad als rondom. Als enige grote stad in Duitsland ligt Osnabrück midden in een nationaal park. Osnabrück is een gezellige en moderne winkelstad met een indrukwekkend historisch centrum en culinaire hoogstandjes.

Bekijk hier onze uitjes in Osnabrück