Terug naar het begin
menu
Uitje reserveren?
Boek nu!
Uitje reserveren?
Boek nu!

Ultimatum

Een ultiem teambuilding spel midden in de stad! Hackers hebben een virus geplaatst op de servers van een groot bedrijf. Lukt het jullie om het virus te stoppen?

UltimatumUltimatumUltimatum
Bewaar uitjeVerwijder uitje

Ultimatum

Een groep hackers heeft een ultimatum gesteld. Er is een virus geplaatst op de centrale server van een groot bedrijf. Over 60 minuten zal het virus haar vernietigende werk doen. Het virus kan alleen gestopt worden met een code in een klein koffertje die ergens in de stad is verstopt.

Jullie gaan in teams op zoek naar informatie over de vindplaats van het koffertje. De leden van het crisiscentrum verwerken deze informatie tot een samenhangend geheel. Daarnaast ontvangt het crisisteam opdrachten die uiteindelijk bijdragen aan de vindplaats van de code. Lukt het jullie om, vóór het verstrijken van het Ultimatum, het virus te stoppen?


Waarom Het Ultimatum van Stad Unique?

- Een ultiem teambuilding spel midden in de stad!

- Inclusief 2 consumpties p.p. instructie én begeleiding

- In (bijna) alle steden van Nederland speelbaar


De prijs voor dit teambuilding spel

Je betaalt €25,- per persoon met een minimum van 15 personen. Dit is exclusief BTW, vervoer en reserveringskosten (€ 15,00) en inclusief 2 consumpties per persoon, instructie én begeleiding.

Reviews
Details
Waar te doen
Duur: 1,5-3 uur

Prijs*:
€25,00 pp (min. 15 personen)
De prijzen zijn exclusief BTW, vervoer en reserveringskosten (€ 15,00), tenzij anders vermeld.

Inclusief:
2 consumpties p.p.
Instructie en begeleiding

Exclusief:
Overige consumpties
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
Uitje reserveren?
Boek nu!
Meer info?
085-4879920
info@stadunique.nl
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!

Schrijf u in voor de nieuwbrief

Bedrijfsnaam
Voornaam / Initialen
Achternaam
*
E-mail
*
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*