Terug naar het begin
menu
Uitje reserveren?
Boek nu!
Uitje reserveren?
Boek nu!

Escapebox

De variatie op de escaperoom. Probeer los te komen van de escapebox door deze box te openen en de puzzels in de box op te lossen. Lukt het jullie binnen een uur?

EscapeboxEscapeboxEscapebox
Bewaar uitjeVerwijder uitje

Escapebox

Uit een Escaperoom moet je proberen te ontsnappen. Maar bij Escape! Zitten jullie niet in een aparte ruimte, maar zitten jullie vast aan een kist, de Escapebox. Probeer de box open te krijgen en met de materialen die hier in zitten kunnen jullie uiteindelijk proberen los van de box te komen. Jullie hebben hier 1 uur de tijd voor. Hoe sneller jullie dit lukt, hoe meer punten jullie verdienen. Komen jullie er niet uit, dan is het mogelijk om tegen inlevering van punten bij de spelleider een aanwijzing te krijgen. Lukt het jullie om los te komen zonder dat alle punten op zijn?

Reviews
Details
Waar te doen
Duur: 1,5 uur

Pakketprijs: €225,00 (voor max. 10 personen)
Deze prijs is exclusief 21% BTW en reserveringskosten. De reserveringskosten bedragen bij 1-6 deelnemers € 5,- en vanaf 7 personen € 15,-.

Inclusief:
2 consumpties p.p.
Spelleider

Exclusief:
Lokatiehuur afhankelijk van de gekozen lokatie
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
Uitje reserveren?
Boek nu!
Meer info?
085-4879920
info@stadunique.nl
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!