Terug naar het begin
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
Circa 3 uur
Prijs*:
€33,30 pp (min. 15 personen)
€30,25 pp (min. 60 personen)
€27,25 pp (min. 120 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
2 consumpties p.p.
Gebruik van materialen
Instructie en begeleiding
Spel
Spelprogramma
Exclusief:
Overige consumpties
" Hallo Priscilla, Het was een zeer geslaagde dag. Alle collega's hebben er van genoten. Het weer was fantastisch die dag; het enige minpuntje was het feit dat juist op die dag een kermis op het centrale marktplein in Gouda gehouden werden. Dat zorgde voor extra veel drukte en behoorlijk wat lawaai. Maar verder alle lof en bedankt voor de goede organisatie. Mvg Toos Streng Könst Alstroemeria BV "

" Beste Priscilla, We hebben zojuist met de groep genoten van 'Wie is de mol' in Gouda. Ik wil je nog even bedanken voor je behulpzaamheid en service in het regelen hiervan. We krijgen in de nabije toekomst nog meer dergelijke groepen en misschien (dit hangt af van de financiële toestemming) zullen we nogmaals een beroep op jullie doen. Met vriendelijke groet, Marco van Bergem Stage- werkmakelaar / Jobcoach Futuro "

" Een zeer klantvriendelijke en flexibele organisatie. Een uitgebreid activiteitenaanbod dus voor ieder wel wat wils. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Uitvoerende mensen zijn vol enthousiast en vriendelijk. Als er iets verandert in bijvoorbeeld de deelnemersgroep zijn aanpassingen geen probleem. Wat mij betreft is deze organisatie een aanrader. 1 kantekening: Met de moderne technologiën kunnen opdrachten soms makkelijker gedaan worden door bepaalde informatie via mobiel internet op te zoeken waardoor een groep minder snel door de stad gaat en het probeert op te lossen bij het vertrekpunt. Er zouden meer opdrachten moeten zijn die je echt verplichten de straat op te gaan. Maar zoals gezegd een zeer prettige organisatie in de omgang en de verzorging van het gebodene. Dhr. van Bergum, Futuro"

Meer reviews
" Iedereen was enorm enthousiast, bedankt. Hofman"

" Alle collega's, die stuk voor stuk heel verschillend zijn, hebben 'Wie is de Mol?' als een superleuk bedrijfsuitje ervaren. Een goede combinatie van spel, communicatie en vooral ontspanning! De stad Amersfoort heeft daar zeker ook aan bijgedragen! Mevr. Wintraecken, MDF Training & Consultancy"

" Het programma "Wie is de Mol aan tafel" voldeed helemaal aan onze verwachtingen. De deelnemers hebben enthousiast gereageerd en lieten weten een prettige middag te hebben gehad. Politie Midden en West Brabant."

" Het arrangement, wat jullie bureau georganiseerd heeft is door iedereen als heel positief ervaren. De organisatie heeft vele complimenten gekregen hierover. Complimenten naar jullie toe is hierbij niet overdreven. We hebben een geweldige dag gehad. RIBW "

" Beste Christianne, we hebben er erg leuke dag gehad met zijn allen! Mevr. Wanders, Universiteit Twente"

" Voor ons directie-uitje hebben we het spel 'Wie is de Mol' gedaan. De organisatie door StadUnique was erg professioneel. Zo werd van te voren meegedacht met onze wensen. Op de dag zelf hadden de instructeurs alles goed voorbereid en verliep het spel zeer soepel. Mevr. ten Brummelaar, Ministerie van Buitenlandse Zaken"

" Wie is de Mol ? intrigeert iedereen; we leren de stad goed kennen en zijn allemaal druk bezig: een uitstekende manier om elkaar beter te leren kennen! Dhr. Vrieze"

" Wij vonden het een hele leuke middag. De tijd vloog voorbij. Mevr. van Driel, Tsys."

" Erg leuk om je collega's nu eens 'legitiem' om de tuin de te leiden! Dhr. Dousi, Uitgeverij Malmberg."

" Een prima aktiviteit om met je collega's te doen. Je leert zo ook andere kanten van elkaar kennen, af en toe heel verassend maar vooral erg leuk! Mevr. Leeuw, Icare."

" Met onze jaarlijkse familiedag hebben we een erg leuke middag gehad met het spel wie is de mol. De begeleiding en instructies waren duidelijk. Het was ook leuk om meer te weten over de stad Zwolle. Mevr. Jacobs"

" Het was een zeer geslaagde dag voor ons hele bedrijf. Het is leuk om te zien welke mensen te vertrouwen zijn en welke het heel goed kunnen spelen. Wij als bedrijf hebben hier erg van genoten en vonden de samenwerking met het uitvoerende personeel van Stad Unique zeer prettig. Wel geven we nog een tip. Tegenwoordig wordt er veel met google gewerkt. Hierdoor zie je dat de mensen niet op pad gaan, maar aan tafel blijven staan om het op te zoeken. De tip zou zijn om dingen op te nemen die je zeker moet opzoeken, zoals een maat van een standbeeld of hoeveel tegels liggen er rond een bepaald opject. Verder was het echt een aanrader. Dhr. Bloemendal, Accres."

" Leuke dag gehad, met goede begeleiding. De mening van de groepsleden was wel dat men het relatief duur vond. ROC van Twente, Mevr. Wanschers"

" Bijzonder wat een mol doet met het vertrouwen van collega's. Was gezellig! Mevr. Hettinga, Autoriteit Financiele Markten"

" Wij zijn heel erg tevreden over deze organisatie. Met veel enthousiasme werd het spel uitgelegd en ook met veel enthousiasme hebben wij het spel gespeeld. Dit was zeker voor herhaling vatbaar. Bogermanschool, Mevr. Doornekamp"

" De organisatie was goed! Leuk spel, je krijgt telefoons, walkie talkies mee en daardoor verhoogt de spanning van het spel! Basisschool de Kameleon, Mevr. Vermeij."

" Leuke activiteit waarbij iedereen verwikkeld raakt in het spel. Iriszorg, Mevr. Hendriksen "

" leuke dag en heel veel collega's waren erg enthousiast. Diakonessenhuis, Marieke Dijkkamp "

" Leuke enthousiaste medewerkers die goed inspelen op de groep. Programma is naar wens en locatie aangepast, netjes gedaan. Alliander"

" Het was een heel verrassende activiteit, doordat we de stad kenden waren sommige activiteiten haalbaar, dit was in een vreemde stad waarschijnlijk niet gelukt. Indigo"

" Beste Christianne, We hebben een fantastische avond gehad! Met vriendelijke groet, Suzan van der Zanden "

" Geachte Christianne, We hebben een reuze middag en avond gehad en alles is naar wens verlopen. Hartelijk dank voor de leuke dag. Met vriendelijke groet, F. Panhuijsen. "

" Beste Christianne, We hebben zeker een leuke dag en avond gehad en zijn nu al aan het bedenken wat voor leuks we nog meer met behulp van jullie diensten kunnen doen. Bedankt voor de prettige samenwerking en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Yvon van Kampen Yvon van Kampen Secretaresse Zorggroepmanager Zorggroep Vrouw&Kind, ZG 4 "

Minder reviews
SabotageSabotageSabotageSabotage

Sabotage

Lukt het jou en je team om de saboteur te ontmaskeren?

Zelfs je allerbeste collega, familielid of vriend is niet te vertrouwen in dit spel, want onderlinge competitie, bedrog en venijn vieren hier hoogtij! Lukt het jou om de saboteur te ontmaskeren?

Hoe werkt dit spannende uitje precies?

Eerst is het nog gezellig wanneer de spelregels worden uitgelegd onder het genot van een drankje, maar dan komen de onderlinge collegiale verhoudingen onder druk te liggen en speelt elk team voor zich... Door punten te vergaren met verrassende en interactieve teambuildingsopdrachten en met behulp van ouderwetse en moderne communicatiemiddelen, gaat jouw team de strijd aan met de andere teams. Maar: in elk team zit een saboteur. Hij of zij heeft zo zijn eigen missie en zal er alles aan doen om het spel te saboteren.

Lukt het jouw team om deze persoon te ontmaskeren?

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!