Terug naar het begin
Uitje boekenMeer infoBewaar uitjeVerwijder uitje

Sabotage aan tafel

Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
3 uur
Prijs*:
€65,95 pp (min. 10 personen)
€62,35 pp (min. 15 personen)
€59,90 pp (min. 20 personen)
€53,85 pp (min. 25 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
Driegangen diner
Instructie en begeleiding
Spelprogramma
Exclusief:
Consumpties
" We hebben een prettige teambuilding gehad, mede door jullie organisatie. Politie Midden en West Brabant "

" Leuk om "Wie is de Mol" met elkaar te spelen. de afwisseling met eten is prima. Je speelt een spel, maar hebt tussendoor genoeg tijd om gewoon bij te kletsen met elkaar. Linda van de Sluis, Graaf Jan van Montfoortschool"

" We hebben een erg leuke middag en avond gehad. We zijn gestart met een workshop cocktail shaken, hebben vervolgens de modewandeling gedaan en 's avonds, bij het diner, het spel 'Wie is de mol'. Dit alles in Arnhem. Op alle locaties werden we hartelijk en enthousiast ontvangen. Mevr. van Schaijk, NPO."

Meer reviews
" Leuk uitje voor in de wintermaanden om met een groep te spelen. Mevr. van Hal, Flevo ziekenhuis"

" Was erg leuk! Mevr. de Graaf"

" Over de organisatie: Informatie vooraf was duidelijk, reservering verliep heel prettig, wijzigingen werden op een zeer correcte wijze verwerkt. Over de activiteit: leuke afwisselende spellen, door iedereen te begrijpen, voldoende tijd voor 3-gangenmenu maar ook voor spellen, leuke afsluiting. Al met al een hele gezellige avond. Dhr. Ouwerling"

" Wij hebben met ons team erg genoten van de activiteit. Het is een erg leuk thema wat professioneel opgezet wordt. Daarnaast is het een activiteit die ideaal gecombineerd kan worden met een diner. Alliander"

Minder reviews
Sabotage aan tafelSabotage aan tafelSabotage aan tafelSabotage aan tafel

Sabotage aan tafel

Geniet tijdens deze binnen activiteit van een driegangendiner en ontmasker de Saboteur!

In uw gezelschap bevindt zich een Saboteur! Hij of zij zal er alles aan doen om het programma te saboteren. En dat alles terwijl u geniet van een heerlijk driegangendiner, waarbij u ook nog eens van alles over uw gezelschap te weten komt. Lukt het u om de Saboteur te ontmaskeren?

Hoe werkt dit spel precies?

Deze activiteit speelt zich geheel binnen af, aan tafel tijdens een lekker diner. Een ideaal uitje voor bijvoorbeeld een gure maar o zo sfeervolle najaars- of winterdag! Nadat de spelregels zijn uitgelegd in de gezellige ambiance van een van de restaurants, speelt elk team voor zich. Door punten te vergaren middels verrassende en interactieve opdrachten en gezelschapsspelen, moet uw team de strijd aangaan met de andere teams. Het lijkt eenvoudig maar niets is minder waar!

Geniet van een driegangendiner en ontmasker de Saboteur.

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!