Terug naar het begin
Uitje boekenMeer infoBewaar uitjeVerwijder uitje

GPS Speurtocht

KlantwaarderingKlantwaardering (9/10) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingPersoonlijke begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
3 uur
Prijs*:
€23,60 pp (min. 15 personen)
€22,40 pp (min. 60 personen)
€21,20 pp (min. 120 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
1 consumptie p.p.
Gebruik GPS
Instructie en begeleiding
" Leuk om opdracht uit te voeren voor nieuwe coördinaten. De organisatie heeft het prima gedaan. Unica Automatic Sprinkler, Mevr. van de Pol "

" Goedemorgen mevrouw Sluiter, Wij hebben een fantastiche dag gehad. Ondanks dat de NS even niet meewerkte en er 8 van de 15 mensen ergens in Meppel gestrand waren en opgehaald door collega's moesten worden, is dit goed opgelost door onze spelleider Saphira. Arrangement inhoudelijk, keuze stad en restaurant, speelt een belangrijke rol in het geheel; Utrecht is een geweldige locatie en mooie stad om doorheen te lopen, de locatie van het restaurant aan de oude gracht was ook super, het restaurant zelf was niet fantastisch maar prima. Ook het weer was super! De tocht zelf, het uitvoeren van de opdrachten en het invoeren van de gegevens van het GPS systeem was een leuke manier om de stad te verkennen. Stichting Veilig Voedsel"

" Hallo, wij hebben met onze neven en nichten dag een hele leuke dag gehad! Eerst de gps-tocht in leiden gedaan en we hadden heerlijk weer dus dat was mooi meegenomen. Hebben lekker door leiden gelopen en veel leuke dingen gezien. Het was ook gezellig druk ivm markt enz. Daarna hebben we gegeten bij restaurant puur eten en drinken. Dit was goed verzorgt! Heerlijke drie gangen diner gehad incl. 2 drankjes voor een heel goed betaalbaar bedrag. Kortom wij hebben een leuke dag gehad!! Bedankt! p.s Jessica Peters: super bedankt voor het regelen, was top, Melissa: bedankt voor de gps- tocht!! Groetjes C en E de Mooy"

Meer reviews
" Leuke tocht waarmee je de stad veel bewuster leert kennen!! Erg leuk om te doen. Mevr. Koenen"

" Het was een leuk uitstapje. Af en toe hadden we een beetje problemen met de apparatuur, maar dat heeft de pret niet kunnen drukken. Ik zal dit zeker aanraden aan anderen en ook in de toekomst denk ik nog wel eens gebruik te gaan maken van Stad Unique. Mevr. Derksen, Gemeente Arnhem"

" Het was een hele leuke middag met de gps tocht. Het was ook leerzaam en leuke plekjes waar je anders niet snel zou komen. Het eten was ook erg lekker, een echte aanrader. Ik zou het zo weer willen doen. Mevr. van Geel, Guts Retail"

" Hallo Priscilla, Ik wil jou ook graag bedanken voor al het regelwerk rondom onze GPS-tour! De deelnemers hebben genoten, Karin deed het erg leuk en het weer werkte ook mee. Wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Ingeborg de Boer Manager Public Relations Regiodirectie Randstad Zuid "

" Hoi Christianne, => Het was fantastisch !!!!! Vanochtend werd ik formeel bedankt namens mijn leiding voor de organisatie van de middag/avond; En de GPS tocht en begeleiding vanuit jullie was uitstekend; Ik heb alleen positieve en enthousiaste opmerkingen gekregen over de aktiviteit, ook van onze mensen uit India. We reden met regen weg uit ons Amsterdamse hoofdkantoor, maar halverwege de A2 werd het gelukkig droog. Het geheel was mogelijk door jouw prima afstemming met mij, waardoor ik het uiteindelijk definitief gemaakt heb. Veel dank daarvoor!! Met vriendelijke groeten, Kind regards, ABN AMRO Bank N.V. Marcel Israel "

Minder reviews
GPS SpeurtochtGPS SpeurtochtGPS SpeurtochtGPS Speurtocht

GPS Speurtocht

Deze GPS wandeling brengt je op de mooiste en meest verrassendste plaatsen tijdens het bedrijfsuitje, personeelsfeestje, familiedag uitje of vrijgezellenuitje. Met een supermodern GPS-toestel navigeer je moeiteloos te voet door de stad. Deuren worden voor je geopend die voor anderen gesloten blijven. Ondertussen lukt het jou en je groep ook nog om raadselachtige opdrachten op te lossen tijdens deze GPS wandeling. Hierdoor vind je ook de volgende hotspot van de stad. De satelliet is tijdens deze actieve GPS wandeling je gids door het centrum.

Tijdens de GPS wandeling de stad ontdekken!

Onderweg kom je langs de mooiste plekjes van de stad. Houd tijdens de GPS wandeling dus niet alleen de GPS maar ook de omgeving in de gaten! Door iedere keer de juiste punten aan te doen verzamel je langzaamaan alle benodigde informatie voor de exacte eindlocatie.

Maar ben je ook sneller dan de concurrent? Wie strijkt er met de eer? Lukt het jouw team om samen te werken en blijf je stressbestendig tijdens de GPS-ontdekkingstocht? Op het eindpunt wordt de balans opgemaakt onder het genot van een drankje. Een actief en cultureel spel voor jong en oud!

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!