Terug naar het begin
Uitje boekenMeer infoBewaar uitjeVerwijder uitje

GPS Speurtocht

Details
Waar te doen
Duur:
3 uur
Prijs*:
€23,60 pp (min. 15 personen)
€22,40 pp (min. 60 personen)
€21,20 pp (min. 120 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
1 consumptie p.p.
Gebruik GPS
Instructie en begeleiding
GPS SpeurtochtGPS SpeurtochtGPS SpeurtochtGPS Speurtocht

GPS Speurtocht

Deze GPS wandeling brengt je op de mooiste en meest verrassendste plaatsen tijdens het bedrijfsuitje, personeelsfeestje, familiedag uitje of vrijgezellenuitje. Met een supermodern GPS-toestel navigeer je moeiteloos te voet door de stad. Deuren worden voor je geopend die voor anderen gesloten blijven. Ondertussen lukt het jou en je groep ook nog om raadselachtige opdrachten op te lossen tijdens deze GPS wandeling. Hierdoor vind je ook de volgende hotspot van de stad. De satelliet is tijdens deze actieve GPS wandeling je gids door het centrum.

Tijdens de GPS wandeling de stad ontdekken!

Onderweg kom je langs de mooiste plekjes van de stad. Houd tijdens de GPS wandeling dus niet alleen de GPS maar ook de omgeving in de gaten! Door iedere keer de juiste punten aan te doen verzamel je langzaamaan alle benodigde informatie voor de exacte eindlocatie.

Maar ben je ook sneller dan de concurrent? Wie strijkt er met de eer? Lukt het jouw team om samen te werken en blijf je stressbestendig tijdens de GPS-ontdekkingstocht? Op het eindpunt wordt de balans opgemaakt onder het genot van een drankje. Een actief en cultureel spel voor jong en oud!

* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!