Terug naar het begin
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
2,5 uur
Prijs*:
€47,20 pp (min. 10 personen)
€38,75 pp (min. 15 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
2 consumpties p.p.
Gebruikmaking van smartphones
Instructie en begeleiding
Spelprogramma
" Zeer leuke activiteit met voldoende spanning en actie waar iedereen fanatiek aan meedoet. Dhr. Mom"

" Activiteit werd door alle deelnemers heel positief gevonden. Allemaal hebben ze het erg naar hun zin gehad. Dat valt bij het organiseren van een teambuildingsprogramma niet altijd mee. Gelukkig is door deze manier van organiseren een hoop werk uit handen genomen. Zeker voor herhaling vatbaar. Dhr. Klinkenberg, VP-Hilversum"

" De activiteit, The Target, is zeer goed bevallen. Onze medewerkers werden er behoorlijk competitief door! Iedereen heeft het als leuk ervaren. Politie Gelderland Midden"

Meer reviews
" Leuke activiteit. Dhr. Janson, Veiligheidsregio Brabant"

" Het was een erg leuke, goed georganiseerde activiteit. We hebben ons kostelijk vermaakt. Wel vind ik de prijs, zeker na alles wat er nog bij komt, wat aan de hoge kant. Maar je hebt dan wel een unieke activiteit! Mevr. Kersten"

" Super, hartelijk dank. Het was een geweldige dag, we hebben ons enorm vermaakt. Hartelijke groet, Hilke Kersten "

" Zelden zo spannend bedrijfsuitje gehad! Leuk dat de teams wisselen van functie, zodat iedereen een keer crimineel is. Een aanrader! Dhr. Peeters"

Minder reviews
The targetThe targetThe targetThe target

The target

Een super spannend uitje voor echte speurneuzen!

Een gevaarlijke gangster is net ontsnapt uit de gevangenis. Een opdrachtgever geeft hem geld voor elke misdaad die hij pleegt dus nu terroriseert hij de stad. Drie agenten worden er op uitgestuurd om de man te overmeesteren voor hij €1.000.000 heeft verdiend en de stad verlaat. Om de misdaden te kunnen plegen, moet de (virtuele) gangster voorwerpen stelen die verspreid zijn over de stad: een mes, een touwladder, explosieven.

Hoe werkt dit spannende uitje precies?

Telkens wanneer de gangster een voorwerp steelt of een misdaad pleegt, komt de politie dit te weten. Zo laat de gangster een spoor achter in de stad. Bovendien slagen de politiesatellieten er om de zes minuten in om de man exact te lokaliseren en kunnen de agenten voortdurend nagaan hoe ver ze van hun 'target' verwijderd zijn. Maar de gangster weet de satellietsignalen te onderscheppen en krijgt dezelfde informatie op zijn scherm én hij heeft enkele speciale verdedigingsmiddelen om de politie van zich af te schudden... Slaagt de politie er in om de gangster uit te schakelen voor hij zijn doel heeft bereikt? Dit is een super spannend uitje wat je met diverse groepen kunt spelen.

Dit programma speelt u met minimaal 4 personen en maximaal 20 personen! Vanaf 20 personen worden er twee spelen naast elkaar gespeeld.

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!