Terug naar het begin
menu
Uitje reserveren?
Boek nu!
Uitje reserveren?
Boek nu!

WhatsApp Experience

Een moderne speurtocht door de Nederlandse steden of dierentuinen. Ontdek de meeste verrassende en leuke plekjes waarvan je het bestaan niet vermoedde!

WhatsApp ExperienceWhatsApp ExperienceWhatsApp Experience
Bewaar uitjeVerwijder uitje

WhatsApp Experience

Wil je de steden van Nederland op een leuke manier verkennen? De WhatsApp Experience neemt je spelenderwijs mee naar leuke en verrassende plekjes van één van de 30 beschikbare steden. Met deze moderne speurtocht kom je op plekken waar je normaal niet naar uitkijkt of waar je anders al kletsend voorbij zou lopen. En het leuke aan dit uitje is dat je het spel gemakkelijk kunt onderbreken voor een lunch of een kopje koffie. 

Waarom een WhatsApp Experience?

- Met heel veel lol een stad ontdekken in 3 uur

- In 30 steden van Nederland speelbaar

- Goedkoop! Je betaalt slechts 37,20 euro (excl. 21% btw per team van maximaal 6 personen)

- Je bepaalt zelf hoe laat je wilt starten en je speelt in je eigen tempo

 

Voor wie is dit spel geschikt?

- Families met en zonder kinderen

- Vriendengroepen

- Bedrijven of scholen

- Groepen die tegen elkaar willen spelen

 

Hoe werkt dit WhatsApp spel van Stad Unique?

Je ontvangt allereerst per mail een kaart van de stad of dierentuin samen met de uitleg van het spel. Via de telefoon ontvang je vervolgens de opdrachten. Je gaat verrassende locaties opzoeken, maakt ter plekke een selfie als bewijs dat je de locatie ook echt gevonden hebt en daarna ontvang je de volgende opdracht. Door dit spel kom je dus op de meest verrassende en leuke plekjes van de stad! 

Dierentuin

Onze WhatsApp Experience is ook te spelen in de dierentuin. Je wordt op een verrassende manier rondgeleid door een van de samenwerkende parken. Of je nu een abonnementhouder bent of voor het eerst in het park komt: je zult plekjes ontdekken die je verrassen en waarvan je het bestaan niet vermoedde!

Te spelen in:

• Dierenpark Amersfoort

• Burgers' Zoo te Arnhem

• Ouwehand Dierenpark Rhenen

• Artis, Amsterdam

• Diergaarde Blijdorp, Rotterdam

 

De prijs

Je betaalt € 45,00 voor een team van max. 6 personen, dat is € 7,50 per persoon! Voor 1 team komt daar € 5,- aan reserveringskosten bij. Speel je met meer personen of teams dan betaal je € 15,- reserveringskosten.

De prijs excl. 21% btw:
€ 37,20 voor een team van max. 6 personen, dat is dus € 6,20 per persoon. Voor 1 team komen daar nog € 5,- reserveringskosten bij. Speel je met meer personen of teams dan betaal je € 15,- reserveringskosten.

Een goedkoper uitje kan toch niet?

De eventuele entreeprijs van een dierentuin zit niet bij onze prijs inbegrepen.

Reviews
Details
Waar te doen
Duur: 3 uur

Pakketprijs: €37,20 (voor max. 6 personen)
Deze prijs is exclusief 21% BTW en reserveringskosten. De reserveringskosten bedragen bij 1-6 deelnemers € 5,- en vanaf 7 personen € 15,-.

Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Speluitleg op papier

Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon
" Erg leuk en actief spel waarbij je soms goed moet nadenken over de cryptische opdrachten! Je ziet erg veel van deze mooie stad vol geschiedenis. Echt een aanrader! Richard, Magreet, Lineke en Carine"

" Leuke en actieve manier om de stad te leren kennen. Het is een leuke uitdaging om samen zo veel mogelijk plekken te vinden. R. Schijvens"

" Super leuk event, staat garant voor een prachtige verkenning van de binnenstad. Mooie manier om op een interactieve wijze en combinatie met spel element een stukje historie mee te krijgen ! Aanrader dus ! Leuke opdrachten en super snelle spelleiding. Jan Hendrik de Bruin"

Meer reviews
" Mooie manier om bijzondere plekjes van Utrecht te ontdekken en iets over de geschiedenis te weten te komen. Al met al wel vrij veel lopen; tip: comfortabele schoenen dragen. Mevr. Baarveld"

" Het is een leuke speurtocht waarbij je gaat kijken naar de geschiedenis van de zwollense gebouwen, vriendengroep de Fonzies"

" "Dit was het beste goedkoopste uitje ever"."

Minder reviews
Uitje reserveren?
Boek nu!
Meer info?
085-4879920
info@stadunique.nl
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!

Schrijf u in voor de nieuwbrief

Bedrijfsnaam
Voornaam / Initialen
Achternaam
*
E-mail
*
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*