Terug naar het begin
Uitje boekenMeer infoBewaar uitjeVerwijder uitje

Miljoenensafari in de Zoo

KlantwaarderingKlantwaardering (9/10) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingPersoonlijke begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
3 uur
Prijs*:
€51,30 pp (min. 15 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
2 consumpties p.p.
Entree dierentuin
Gebruikmaking van smartphones
Exclusief:
Overige consumpties
Parkeerkosten
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
Miljoenensafari in de ZooMiljoenensafari in de ZooMiljoenensafari in de ZooMiljoenensafari in de Zoo

Miljoenensafari in de Zoo

Een beestachtig spel in de dierentuin!

Een oud medewerker van de dierentuin is overleden en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na. Omdat er geen directe familie bekend is, maakt een geselecteerde groep bezoekers aanspraak op zijn erfenis. Om te bepalen wie van jullie deze erfenis krijgt, moeten jullie eerst laten zien wie er het beste geld kan uitgeven! Daarom krijgt ieder team een smartphone mee met daarop maar liefst 1 miljoen euro!

Hoe werkt spel in de dierentuin precies?

Onder het genot van een drankje krijgen jullie informatie over de verdeling van de erfenis. Na de instructie krijgen jullie de smartphone en heb je ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven. Na ongeveer twee uur spelen wordt iedereen weer terug verwacht bij de notaris. Terwijl je met een drankje bijkomt van het spel wordt het verloop van het spel op een groot scherm getoond. Tijdens de presentatie krijg je ook alle resultaten van de foto-opdrachten te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt wie er recht heeft op de erfenis van maar liefst 750 miljoen euro.

Waarom dit dierentuinspel?

Miljoenensafari in de Zoo is een dierentuinspel vol spanning en hilariteit! Alle foto’s, die gemaakt worden tijdens het spel, worden jullie toegestuurd zodat iedereen heerlijk kan nagenieten van de activiteit. Man of vrouw? Jong of oud? Bedrijf of vrijgezel? Het maakt niet uit wat je bent, dit leuke dierentuinspel biedt iedereen veel plezier!

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!