Terug naar het begin
Uitje boekenBewaar uitjeVerwijder uitje

Levend Sudoku

KlantwaarderingKlantwaardering (4,8/5) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingCoronaproof begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
2-3 uur
Pakketprijs:
€52,50 (1 t/m 6 deelnemers)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.
Inclusief:
Doe het zelf pakket
Spelbegeleider op afstand via WhatsApp
Spelprogramma
Speluitleg
Exclusief:
Begeleider
Consumpties

Waarom Levend Sudoku?

  • Heel veel lol in 3 uur!
  • Goedkoop! Je betaalt slechts € 52,50 per team.
  • In bijna alle grote steden van Nederland speelbaar.
  • Je bepaalt zelf hoe laat je wilt starten en je speelt in je eigen tempo.
" Iedereen heeft ondanks het matige weer toch van een hele gezellige en leerzame dag genoten. Mevr. Teuns"

" Prima spel c.q. organisatie.... maar is het niet je eigen stad, dan is de tijd onvoldoende. Mevr. van Baar"

" Leuke activiteit, goed geregeld door de organisatie.Stichting Trajectum, A. Eijer"

Meer reviews
" Mooie bezienswaardigheden tijdens de route. Persoonlijk ken ik Arnhem alleen van het openluchtmuseum en Burgers Zoo, dus dit was een mooie aanvulling. Mevr. Knippenberg, Biblio Rura"

" Erg gezellig en prima georganiseerd. Mevr. Luyten"

" Leuke en gezellige activiteit! Mevr. Dekker, Universitair Medisch Centrum St. Radboud"

" Wij hebben ons ontzettend geamuseerd! Mevr. Scheers"

" Wij hebben een zeer geslaagde groeps activiteit kunnen organiseren met Stad Unique voor een zeer internationaal gezelschap in het centrum van Amsterdam. Zeer behulpzame en professionele organisatie met leuke activiteiten in de aanbieding! Mevr. Stolting, Idexx"

" Voor mensen die nooit Sudoku hebben gespeeld en geen rekenkundige hoogvliegers zijn is het spel pittig. Bij mooi weer is het lekker om meer tijd te hebben om meer van de stad te zien. De combinatie van het spel en aanwijzingen in het centrum van Amersfoort is door de groep als leuk ervaren. Voor de gehele groep was dit een eerste kennismaking met het spel alsmede met uw firma. Mede door de activiteit is het een geslaagde dag geworden. Dhr. Steins, OTCLOG/SMPL/IG P&F"

" Wij waren met 20 dames, in de leeftijd 35 tot 75, erg gezellig gehad, gelukkig ook erg mooi weer, hebben er veel plezier in gehad, zelfs degenen die nog nooit Sudoku hadden gedaan. Mevr. W. van de Calck"

" Hallo, Even een berichtje dat wij enorm genoten hebben van het spel levend sudoku! Geweldig wat goed geregeld allemaal... Ga zo door "

Minder reviews
Levend SudokuLevend SudokuLevend SudokuLevend Sudoku

Levend Sudoku

Sudoku; jij hebt vast ook wel eens een puzzel gemaakt of in ieder geval een poging gedaan, toch? Horizontaal en verticaal probeer je op papier de cijfers 1 t/m 9 in te vullen. In ‘WhatsApp Sudoku’ is de stad het speelveld! De puzzelvakjes worden omgeven door leuke plekken en bezienswaardigheden. Ontdek spelenderwijs de meest verrassende plekjes van de stad!

Hoe werkt Levend Sudoku van Stad Unique?

Per mail ontvangen jullie van te voren een Sudoku kaart van de stad en een lijst van foto’s met bijbehorende coördinaten. Jullie gaan op zoek naar de exacte locatie van de foto’s, daar maak je een groepsselfie die je met WhatsApp naar de instructeur stuurt. In ruil voor je foto krijg je een vraag, het antwoord op de vraag is een cijfer die je in de Sudoku kunt invullen. Hoe meer vragen je beantwoordt, hoe makkelijker de Sudoku dus wordt en hoe meer leuke plekken van de stad je ziet!

Voor wie is dit spel geschikt?

  • Families met en zonder kinderen
  • Vriendengroepen
  • Bedrijven of scholen
  • Groepen die tegen elkaar willen spelen
Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!