Terug naar het begin
Uitje boekenBewaar uitjeVerwijder uitje

Escape The City

KlantwaarderingKlantwaardering (4,8/5) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingCoronaproof begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
2-3 uur
Pakketprijs:
€52,50 (1 t/m 6 deelnemers)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.
Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Spelbegeleider op afstand via WhatsApp
Speluitleg
Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon

Waarom Escape the city?

  • Heel veel lol in 3 uur!
  • Goedkoop! Je betaalt slechts €52,50 per team.
  • In bijna alle grote steden van Nederland speelbaar.
  • Je bepaalt zelf hoe laat je wilt starten en je speelt in je eigen tempo.
" Wij hebben een hele leuke dag in Delft beleefd met als middagprogramma Escape the city. Hilarisch om sommige selfies te maken. Leuk gedaan! AAS Veiligheid"

Escape The CityEscape The CityEscape The CityEscape The City

Escape The City

Wil je de stad eens op een leuke manier verkennen en tegelijk je algemene kennis willen testen? Probeer dan het spoor door de stad te vinden en zo aan het eindpunt hiervan te komen.

Tijdens deze interactieve speurtocht gaan jullie in 3 uur langs de leuke, verrassende en onverwachte plekken van de stad. Met Escape the City kom je spelenderwijs op plaatsen waar je normaal niet komt of al kletsend aan voorbij zou gaan.

Hoe werkt Escape the City van Stad Unique?

Jullie ontvangen een mail met foto’s en een kaart van de stad. Op de kaart is het centrum van de stad verdeeld in vakken. Jullie starten in vak E5, eenmaal daar aangekomen maak je een groepsselfie. Deze sturen jullie naar jullie spelbegeleider. Jullie ontvangen nu een vraag/opdracht waarbij er drie antwoorden mogelijk zijn (multiple choice) . Elk antwoord is gekoppeld aan een volgend vak. Weet je het antwoord, ga je naar dat vak en maken jullie daar weer eeen groepsselfie als bewijs dat jullie daar zijn en dus het goede antwoord hebben gevonden. Jullie ontvangen dan van jullie spelbegeleider weer een nieuwe opdracht. Is het antwoord fout, niet getreurd er zijn nog twee andere antwoorden en dus twee andere vakken mogelijk. Even opnieuw proberen dus, 50% kans dat het dan wel goed is...... Lukt het jullie om zo het hele spoor te vinden en zo op het eindpunt hiervan te komen?

Nog vragen? Bekijk onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

Voor wie is dit spel geschikt?

  • Families met en zonder kinderen
  • Vriendengroepen
  • Bedrijven of scholen
  • Groepen die tegen elkaar willen spelen
Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!