Terug naar het begin
menu
Uitje reserveren?
Boek nu!
Uitje reserveren?
Boek nu!

Escape The City

Lukt het jullie om de stad uit te komen? Met Escape the City verken je met familie, vrienden of collega's in 3 uur een stad op een leuke en verrassende manier.

Escape The CityEscape The CityEscape The City
Bewaar uitjeVerwijder uitje

Escape The City

Wil je de stad op een leuke manier verkennen? Bij Escape the City is jullie startpunt bekend, het eindpunt ook, maar lukt het jullie om het juiste spoor te vinden naar dit eindpunt?

Tijdens deze interactieve speurtocht ga je in 3 uur langs de leuke, verrassende en onverwachte plekken van de stad. Met Escape the City kom je spelenderwijs op plaatsen waar je normaal niet komt of al kletsend aan voorbij zou gaan.

 

Waarom Escape the City?

- Heel veel lol in 3 uur

- Goedkoop! Je betaalt slechts 37,20 euro (excl. 21% btw per team van maximaal 6 personen)

- Je bepaalt zelf wanneer en hoe laat je wilt starten

- Je speelt in je eigen tempo

 

Voor wie is dit spel geschikt?

- Families met en zonder kinderen

- Vriendengroepen

- Bedrijven of scholen

- Groepen die tegen elkaar willen spelen

 

Hoe werkt Escape the City van Stad Unique?

Per mail ontvang je een mail met foto’s en een kaart waar de stad verdeeld is in vakken. In elk vak moeten jullie de locatie afgebeeld op de gekregen foto's zien te vinden. Eenmaal de juiste fotolocatie gevonden maken jullie een groepsselfie en sturen die naar de instructeur van Stad Unique. Is dit het juiste vak, dan kunnen jullie vanaf hier weer verder zoeken. Is het vak niet juist, dan moeten jullie een andere kant op. Lukt het jullie om de stad uit te komen?

 

De prijs

Je betaalt € 45,00 voor een team van max. 6 personen, dat is € 7,50 per persoon! Voor 1 team komt daar € 5,- aan reserveringskosten bij. Speel je met meer personen of teams dan betaal je € 15,- reserveringskosten.

De prijs excl. 21% btw:
€ 37,20 voor een team van max. 6 personen, dat is dus € 6,20 per persoon. Voor 1 team komen daar nog € 5,- reserveringskosten bij. Speel je met meer personen of teams dan betaal je € 15,- reserveringskosten.

Een goedkoper uitje kan toch niet?

Reviews
Details
Waar te doen
Duur: 2-3 uur

Pakketprijs: €37,20 (voor max. 6 personen)
Deze prijs is exclusief 21% BTW en reserveringskosten. De reserveringskosten bedragen bij 1-6 deelnemers € 5,- en vanaf 7 personen € 15,-.

Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Speluitleg op papier

Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
Uitje reserveren?
Boek nu!
Meer info?
085-4879920
info@stadunique.nl
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!

Schrijf u in voor de nieuwbrief

Bedrijfsnaam
Voornaam / Initialen
Achternaam
*
E-mail
*
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*