Terug naar het begin
menu
Uitje reserveren?
Boek nu!
Uitje reserveren?
Boek nu!

Help, de Directeur is ontvoerd!

Lukt het jou om een het raadsel in 3 uur op te lossen? Speel dit spel met je familie, vrienden of collega's en je bent verzekerd van 3 uur lang plezier!

Help, de Directeur is ontvoerd!Help, de Directeur is ontvoerd!Help, de Directeur is ontvoerd!
Bewaar uitjeVerwijder uitje

Help, de Directeur is ontvoerd!

Een leuk uitje in de vorm van een spel.

Help, de Dierecteur is ontvoerd! Met dit bericht begint dit leuke en actieve. Je speelt dit spel op je eigen telefoon. Dit spel vereist snelheid, slimheid en een flinke speurneus! Ga zo snel mogelijk langs alle verschillende fotolocaties in de stad en probeer zo achter de verblijfplaats van de Directeur te komen!

Hoe werkt Help de directeur is ontvoerd?

Per mail ontvangen jullie van te voren de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Tevens ontvangen jullie een kaart van de stad waar de ontvoiering heeft plaats gevonden. Het centrum is opgedeeld in vakken en in een aantal vakken moeten jullie op zoek naar een locatie waar je een groepsselfie maakt. Via WhatsApp stuur je die naar de instructeur van Stad Unique en krijg je een aanwijzing over de ontvoering. Al lopend langs de leukste plekjes van de stad verzamelen jullie zo steeds meer aanwijzingen over de ontvoering. Lukt het jullie om de ontvoering binnen de tijd op te lossen?

Reviews
Details
Waar te doen
Duur: 3 uur

Pakketprijs: €37,19 (voor max. 6 personen)
Deze prijs is exclusief 21% BTW en reserveringskosten. De reserveringskosten bedragen bij 1-6 deelnemers € 5,- en vanaf 7 personen € 15,-.

Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Speluitleg op papier

Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
Uitje reserveren?
Boek nu!
Meer info?
085-4879920
info@stadunique.nl
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!

Schrijf u in voor de nieuwbrief

Bedrijfsnaam
Voornaam / Initialen
Achternaam
*
E-mail
*
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*