Terug naar het begin
Uitje boekenBewaar uitjeVerwijder uitje

Zweinstein Challenge

KlantwaarderingKlantwaardering (4,8/5) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingCoronaproof begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
2-3 uur
Pakketprijs:
€52,50 (1 t/m 6 deelnemers)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.
Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Spelbegeleider op afstand via WhatsApp
Speluitleg
Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon

Waarom WhatsApp Moordtocht?

  • Live begeleiding via WhatsApp!
  • Heel veel lol in 3 uur!
  • Goedkoop! Je betaalt slechts € 52,50 per team.
  • In bijna alle grote steden van Nederland speelbaar.
  • Je bepaalt zelf hoe laat je wilt starten en je speelt in je eigen tempo.
  • Uitstekende review score op Google!
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
Zweinstein ChallengeZweinstein ChallengeZweinstein ChallengeZweinstein Challenge

Zweinstein Challenge

Ben jij ook zo'n fan van Harry Potter en weet jij veel over zijn films en/of boeken? Speel dan nu onze Zweinstein Challenge!

Hermeliene Griffel is versteend. Lukt het jullie door op verschillende fotolocaties in de stad stukjes van een te vinden spreuk te vinden waarme jullie Hermelien kunnen bevrijden? 
 

Speel dit leuke en zeer goedkope uitje in een stad naar keuze. Met behulp van foto’s en een kaart van de stad ga je op zoek naar de fotolocaties om daar een groepsselfie te maken. Elke groepsselfie levert een vraag op waarmee je een stukje van een toverspreuk kunt krijgen die nodig is om Hermelien te bevrijden en dus weer tot leven te wekken. Lukt het jullie om deze toverspreuk binnen 3 uur te vinden?

Hoe werkt de Zweinstein Challenge van Stad Unique?

Per mail ontvangen jullie van te voren de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Tevens ontvangen jullie een kaart van de stad waar de stukjes van de te vinden toverspreuk te vinden zijn. Het centrum is opgedeeld in vakken en in een aantal vakken moeten jullie op zoek naar een locatie waar je een groepsselfie maakt. Via WhatsApp stuur je die naar de spelbegeleider van Stad Unique, die jullie live begeleidt, en krijg je een vraag waarmee je een stukje van de toverspreuk kunt verdienenen. Al lopend langs de leukste plekjes van de stad verzamelen jullie zo steeds meer stukjes van de toverspreuk. Lukt het jullie om Hermelien hiermee binnen de tijd te bevrijden?

Voor wie is dit spel geschikt?

  • Families met en zonder kinderen
  • Vriendengroepen
  • Harry Potter fans

 

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!