Terug naar het begin
Uitje boekenMeer infoBewaar uitjeVerwijder uitje

Zoo Experience

Details
Waar te doen
Duur:
3 uur
Prijs*:
€53,85 pp (min. 15 personen)
€50,85 pp (min. 20 personen)
€49,60 pp (min. 60 personen)
€48,40 pp (min. 120 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
1 consumptie p.p.
Entree dierentuin
Gebruik van materialen
Instructie en begeleiding
Exclusief:
Parkeerkosten

Ga op Zoo Experience in:

 • Artis
 • Burgers' Zoo
 • Dierenpark Amersfoort
 • Ouwehands Dierenpark
 • Diergaarde Blijdorp
 • Wildlands Adventure Zoo
Zoo ExperienceZoo ExperienceZoo ExperienceZoo Experience

Zoo Experience

Een beestachtig leuk uitje in de dierentuin!

De Zoo vormt het decor tijdens dit beestachtig leuke uitje. Tijdens dit spel kom je oog in oog te staan met vogelspinnen, neus aan neus met een ijsbeer of ga je kopje onder in de onderwaterwereld. Na een Zoo Experience heeft de dierenwereld voor jouw geen geheimen meer. Ontcijfer met je groep razendsnel de cryptische omschrijvingen en leg dit vast op de gevoelige plaat en win de Zoo Experience! Een uitje om niet snel te vergeten.

Hoe werkt dit uitje in de dierentuin?

Gewapend met een telefoon en plattegrond kom je in de jungle, rotswoestijn, een tropisch regenwoud of een verborgen koraalrif. Je zult regelmatig de hulp van medewerkers en verzorgers van de dierentuin moeten inroepen om bepaalde plekken te vinden. Sommige opdrachten zijn makkelijk en snel te vinden, andere zijn moeilijker op te lossen…

Dit uitje is mogelijk in de volgende dierentuinen:

 • Artisin Amsterdam: Deze oudste dierentuin van Nederland ligt middenin de stad, maar daar merk je helemaal niks meer van als je eenmaal binnen bent. Hier wandel je onder de bomen, geniet je van de geluiden en kijk je je ogen uit naar de bijzondere dieren. Maak je uitje helemaal compleet met een bezoek aan het Planetarium. In deze koepel krijg je een mooie voorstelling te zien over het zonnestelsel en de sterren.
 • Burgers' Zoo in Arnhem:  U gaat op ontdekkingsreis in een overdekt tropisch regenwoud. Goede speurders ontdekken dat dieren hier overal om hen heen leven, zoals zeekoeien, aardvarkens, capybara’s en veel vogelsoorten. Via een onderaardse verlaten mijngang bereikt u de rotswoestijn van Arizona. Dit is het leefgebied van ratelslangen, kalkoengieren, pekari’s en dikhoornschapen. Plotseling maakt u kennis met een tropisch koraalrif van acht miljoen liter water, waar duizenden kleurrijke vissen en koralen te zien zijn. Of u rust even uit op het terras met uitzicht op de dieren van de savanne.
 • DierenPark Amersfoort: In DierenPark Amersfoort zie je alle dieren van heel dichtbij. Je hoort, ziet en voelt van alles tijdens je bezoek. Hoor je van ver de dino’s al brullen? In het DinoBos wonen 75 levensechte dinosauriërs waarvan er meerdere brullen of bewegen! Ook de diverse apen, leeuwen en imposante olifanten laten soms van zich horen. Bezoek je de Nacht, spits dan je oren. Tijdens deze tocht kun je onverwachts nachtdieren tegenkomen. In DierenPark Amersfoort beleef je een dag vol dieren en avontuur! 
 • Ouwehands Dierenpark in Rhenen: Sta plotseling neus aan neus met een ijsbeer, loop onder slingerende orang oetangs door, bewonder zeldzame witte leeuwen, bezoek het beroemde Berenbos en het wilde Tijgerbos, beleef een Afrikaans avontuur in Umkhosi of hang de beest uit in RavotAapia. Ouwehands Dierenpark Rhenen, zoo avontuurlijk!  
 • Diergaarde Blijdorp in Rotterdam: Van lente tot winter is er in Diergaarde Blijdorp van alles te beleven. Ga kopje onder in het geheel overdekte Oceanium: de wereld van haaien, koningspinguïns, zeeotters en kwallen. Slenter door de Aziatische Moerassen en ontmoet de olifantenfamilie in het overdekte 'Taman Indah'. Of maak oogcontact met de tijgers in hun prachtige Tijgerkreek.
 • Wildlands Adventure Zoo  in Emmen: In Wildlands maak je een wereldreis in één dag. Wandel door de savanne, de jungle en het poolgebied en ontdek welke bijzondere dieren je daar kunt vinden. Dit themapark is maar liefst 22 hectare groot en zal de avonturiers zeker niet teleurstellen.
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!