Terug naar het begin
Uitje boekenBewaar uitjeVerwijder uitje

Zoo Experience

KlantwaarderingKlantwaardering (4,8/5) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingCoronaproof begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
3 uur
Prijs*:
€53,85 pp (min. 15 personen)
€50,85 pp (min. 20 personen)
€49,60 pp (min. 60 personen)
€48,40 pp (min. 120 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
1 consumptie p.p.
Entree dierentuin
Gebruik van materialen
Instructie en begeleiding
Exclusief:
Parkeerkosten

Ga op Zoo Experience in:

  • Burgers' Zoo
  • Dierenpark Amersfoort
  • Ouwehands Dierenpark
  • Diergaarde Blijdorp
  • Wildlands Adventure Zoo
" Goede morgen Sanne, We hebben een gezellige dag gehad afgelopen donderdag. Veel positieve reacties van iedereen. Alles was prima geregeld. Dank aan je instructeurs en coördinators. Groeten, Jolanda van Vliet, Veluws College Cortenbosch "

" Gisteren (zaterdag 16 juni) hebben wij de Zoo-experience gehad en het was in één woord: GEWELDIG!!! Wij hebben als team een hele leuke middag gehad. Er zijn alleen maar positieve geluiden gehoord!!! Dit is absoluut voor herhaling vatbaar! Top! Met vriendelijke groet, Michelle Folkers, ZML De Keerkring "

" We hebben ons als team goed vermaakt. Ondanks de stress die we met z'n allen meenamen van ons werk is de ochtend en activiteit heel goed bevallen. Het heeft ons gebracht wat we wilden, nml: ontspanning. We hebben lekker gelachen en het was gezellig. Mevr. Wolters, Basisschool St. Fransiscus"

Meer reviews
" Wij hebben echt genoten van deze activiteit. Het was een bedrijfsuitje en we waren met 5 groepjes. Het is een leuke actieve manier van het bezoeken van een dierenpark. Mevr. Soysal, Centraal Beheer Achmea"

" Met de zoo experience in Artis hebben we het dierenpark op een leuke en interactieve manier bezocht. Ondanks dat het weer niet mee werkte hebben we een leuke dag gehad. Top georganiseerd. Mevr. Leloux, Apotheek Overlander"

" Erg leuk om zo een leuk e tocht door de dierentuin te krijgen toppie voor door de organisatie. Mevr. van de Heden, Triomaas PV"

" Wij hebben afgelopen zaterdag genoten in de dierentuin, het was een hele leuke middag. Bedankt voor de leuke organisatie. Met vriendelijke groet, Jeannette Vos, Courses & events representative DePuy Synthes, Companies of Johnson & Johnson "

" Wij hebben afgelopen zaterdag genoten in de dierentuin, het was een hele leuke middag. Bedankt voor de leuke organisatie. Met vriendelijke groet,Jeannette Vos, Courses & events, representative DePuy Synthes, Companies of Johnson & Johnson "

" Het is niet de eerste keer dat ik een activiteit via StadUnique heb gedaan. Ik vond het deze keer ook weer erg leuk, ik zou alleen ervoor kiezen (bij de zoo experience) om de uitslag, dus de bekendmaking van de winnaar ergens anders te doen dan in de Bush. Iedereen had het door het rennen in de dierentuin behoorlijk warm gekregen (het was ook een vrij warme dag) en dan is de Bush erg warm! Ook 1 consumptie was wat weinig, als ik dat geweten had, had ik flesjes water uit kunnen delen voor de activiteit. Mevr. Vossen, Alliander"

" Beste Christianne, Gisteren is de bijeenkomst geweest. Is onwijs leuk ontvangen! Dank daarvoor en complimenten aan Marloes die het goed heeft opgepakt. Met vriendelijke groet, Joeri Besnyoi, Trainer, Jobo Training | Coaching "

" We hebben een geweldig leuke middag gehad in de dierentuin van Amersfoort. De Zoo Experience was leuk om te doen met groepjes collega's, maar toppunt was wel het naar bed brengen van de dieren. Bijzonder leuke verhalen van de gids van de dierentuin. GOC, Mevr. Bouwman. "

" We hebben een erg leuke middag gehad in Burgers Zoo, weer eens een keer iets anders voor een personeelsfeestje. De picknickmand viel erg in de smaak bij de collega's. Het was gezellig, lachen, leerzaam en we hadden prachtig weer, dus helemaal toppie. Tandheelkundig Centrum Waanders, Mevr. Ijzereef"

" We hebben een leuke middag is Blijdorp gehad, de organisatie van de activiteit was prima geregeld. Onze begeleidster was behulpzaam en vriendelijk. Huisartsenpraktijk Herman Gorterhof"

Minder reviews
Zoo ExperienceZoo ExperienceZoo ExperienceZoo Experience

Zoo Experience

Een beestachtig leuk uitje in de dierentuin!

De Zoo vormt het decor tijdens dit beestachtig leuke uitje. Tijdens dit spel kom je oog in oog te staan met vogelspinnen, neus aan neus met een ijsbeer of ga je kopje onder in de onderwaterwereld. Na een Zoo Experience heeft de dierenwereld voor jouw geen geheimen meer. Ontcijfer met je groep razendsnel de cryptische omschrijvingen en leg dit vast op de gevoelige plaat en win de Zoo Experience! Een uitje om niet snel te vergeten.

Hoe werkt dit uitje in de dierentuin?

Gewapend met een telefoon en plattegrond kom je in de jungle, rotswoestijn, een tropisch regenwoud of een verborgen koraalrif. Je zult regelmatig de hulp van medewerkers en verzorgers van de dierentuin moeten inroepen om bepaalde plekken te vinden. Sommige opdrachten zijn makkelijk en snel te vinden, andere zijn moeilijker op te lossen…

Dit uitje is mogelijk in de volgende dierentuinen:

  • Burgers' Zoo in Arnhem:  U gaat op ontdekkingsreis in een overdekt tropisch regenwoud. Goede speurders ontdekken dat dieren hier overal om hen heen leven, zoals zeekoeien, aardvarkens, capybara’s en veel vogelsoorten. Via een onderaardse verlaten mijngang bereikt u de rotswoestijn van Arizona. Dit is het leefgebied van ratelslangen, kalkoengieren, pekari’s en dikhoornschapen. Plotseling maakt u kennis met een tropisch koraalrif van acht miljoen liter water, waar duizenden kleurrijke vissen en koralen te zien zijn. Of u rust even uit op het terras met uitzicht op de dieren van de savanne.
  • DierenPark Amersfoort: In DierenPark Amersfoort zie je alle dieren van heel dichtbij. Je hoort, ziet en voelt van alles tijdens je bezoek. Hoor je van ver de dino’s al brullen? In het DinoBos wonen 75 levensechte dinosauriërs waarvan er meerdere brullen of bewegen! Ook de diverse apen, leeuwen en imposante olifanten laten soms van zich horen. Bezoek je de Nacht, spits dan je oren. Tijdens deze tocht kun je onverwachts nachtdieren tegenkomen. In DierenPark Amersfoort beleef je een dag vol dieren en avontuur! 
  • Ouwehands Dierenpark in Rhenen: Sta plotseling neus aan neus met een ijsbeer, loop onder slingerende orang oetangs door, bewonder zeldzame witte leeuwen, bezoek het beroemde Berenbos en het wilde Tijgerbos, beleef een Afrikaans avontuur in Umkhosi of hang de beest uit in RavotAapia. Ouwehands Dierenpark Rhenen, zoo avontuurlijk!  
  • Diergaarde Blijdorp in Rotterdam: Van lente tot winter is er in Diergaarde Blijdorp van alles te beleven. Ga kopje onder in het geheel overdekte Oceanium: de wereld van haaien, koningspinguïns, zeeotters en kwallen. Slenter door de Aziatische Moerassen en ontmoet de olifantenfamilie in het overdekte 'Taman Indah'. Of maak oogcontact met de tijgers in hun prachtige Tijgerkreek.
  • Wildlands Adventure Zoo  in Emmen: In Wildlands maak je een wereldreis in één dag. Wandel door de savanne, de jungle en het poolgebied en ontdek welke bijzondere dieren je daar kunt vinden. Dit themapark is maar liefst 22 hectare groot en zal de avonturiers zeker niet teleurstellen.
Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!