Terug naar het begin
Uitje boekenBewaar uitjeVerwijder uitje

De Erfenis

KlantwaarderingKlantwaardering (4,8/5) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingCoronaproof begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
3 uur
Prijs*:
€29,55 pp (min. 15 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
2 consumpties p.p.
Gebruikmaking van smartphones
Spelprogramma
Exclusief:
Overige consumpties
" Het arrangement was zeer geslaagd: zowel de opdracht in de stad, alsook het restaurant. Contact is prima verlopen. Groep Pfizer, Roermond "

" We hebben een ontzettend leuke dag gehad. Duidelijk spel, uitstekende tools. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. Zowel jong als oud! Ook de "ontknoping" werd erg leuk gedaan. Het hele spel zat goed in elkaar, compliment aan de organisatie. Een aanrader! Mevr. de Knegt, DKPS Regeltechniek"

" Het was een erg gezellige middag! Iedereen had zich vermaakt (van jong tot oud) De opdrachten waren gevarieerd maar stuk voor stuk even leuk! Helaas waren er die middag 3 mensen die niet meer mee konden doen aan de activiteit, en ondanks dat we dat pas die middag hadden verteld kregen we ons geld terug! Erg netjes afgehandeld dus. Mevr. van Zutphen"

Meer reviews
" Verrassende activiteit met een competitief element. Spannend tot de laatste minuut. Mevr. Thommassen"

" Iedereen was enthousiast. Vooral het maken van de foto's gaf veel hilariteit. Leuk om je tegenstanders uit te kunnen dagen. Het spel is helemaal van deze tijd. Mevr. Baud, ROC Nova College"

" We hebben het als zeer origineel en positief ervaren. Annemiek van Schaik, Vreugdenhil Dairy Foods "

" We hebben een ontzettend leuke middag gehad! Leuke opdrachten en vragen. Iedereen was daardoor betrokken en zelfs fanatiek bezig met het spel. Mevr. de Bruijn"

" Zeer zeker de moeite waard! Petra Polderman, Organitief"

" Dat is nog eens wat anders voor een afdeling Finance&Control: zo snel mogelijk veel geld zien uit te geven. Zo'n suikeroom wil iedereen wel! Voordat je er erg in had stapte je op een portemonnee en was je een paar duizend euro rijker. Een ander team bezorgde dat weer lol. Ja, de competitie was in volle gang. Hoe maak je een originele foto? Wie is er het meest creatief? Wij hebben een vermakelijke teambuilding gehad in hartje Zwolle. Vitens, Mevr. Kimman - Brand "

" Dinsdag 4 juni hadden wij ons jaarlijkse team-uitje, dit keer Stad Unique's 'De Erfenis'. In de activiteit zat voor ieder wat wils; kennis, fysiek en je werd er nog fanatiek van ook! We hebben van de activiteit, het weer en de versnaperingen genoten Het was zoals we van Stad Unique gewend zijn perfect geregeld, het verliep vlekkeloos. Mevr. Hagen, UWV, afdeling WW "

Minder reviews
De ErfenisDe ErfenisDe ErfenisDe Erfenis

De Erfenis

In het spannende spel ‘de Erfenis’ gaat u samen met uw familieleden de strijd aan om de erfenis van uw onlangs overleden oudoom Hendrikus Bernardus van Barneveld te krijgen. Uw oudoom heeft rijkdom verworven in de olie- en vastgoedindustrie en laat zijn totale fortuin na aan het winnende team!

Hoe werkt dit uitje precies?

U wordt door Notaris Verhoeff uitgenodigd in een café in het centrum van de stad. Hij bespreekt hier o.a. de spelregels en daarna gaat de familie in teams op pad! Door middel van ludieke vragen en (foto)opdrachten kunt u het geld uitgeven. Hiervoor worden speciale Smartphones gebruikt, waarop saldo informatie te zien is. Geef zo snel mogelijk € 1.000.000 uit en uw team wint!

De notaris heeft alles in handen en zal na afloop in een café via een leuke samenvatting laten zien welk team heeft gewonnen en dus recht heeft op de erfenis. De foto's van de opdrachten worden na afloop van het programma toegestuurd.

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!