Terug naar het begin
Uitje boekenBewaar uitjeVerwijder uitje

Junior Levend Ganzenbord

KlantwaarderingKlantwaardering (4,8/5) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingCoronaproof begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
2-3 uur
Pakketprijs:
€52,50 (1 t/m 6 deelnemers)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.
Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Spelbegeleider op afstand via WhatsApp
Speluitleg
Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon

Waarom Junior Levend Ganzenbord?

  • Heel veel lol in 3 uur!
  • Goedkoop! Je betaalt slechts €52,50 per team.
  • In bijna alle grote steden van Nederland speelbaar.
  • Je bepaalt zelf hoe laat je wilt starten en je speelt in je eigen tempo.

 

Stad Unique

Stad Unique biedt activiteiten  en citygames aan voor een actief dagje uit waarmee je op een leuke en interactieve manier een stad of locatie ontdekt. Met onze activiteiten leer je niet alleen verborgen plaatsen kennen, maar creëer je ook herinneringen met je familie, vrienden of collega’s waar je nog een lange tijd aan zal terugdenken. Of je als groep nu kiest voor een activiteit in een stad die je misschien al jaren kent, of die juist compleet nieuw voor je is; je ontdekt er steeds weer nieuwe plekken en zult anders naar een stad gaan kijken.

Met onze 30+ jaar ervaring weten we een perfecte balans tussen fun, uitdaging en competitie te bieden.

Wij hebben betaalbare activiteiten voor elk budget en kunnen op verschillende locaties worden gespeeld. Zowel in Nederlandse steden en dierenparken als in Belgische, Duitse en Oostenrijkse steden.

Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
Junior Levend GanzenbordJunior Levend GanzenbordJunior Levend GanzenbordJunior Levend Ganzenbord

Junior Levend Ganzenbord

Speel samen met je kinderen het populaire Junior Levend Ganzenbord. Deze versie is speciaal voor kinderen van 8-14 jaar. Probeer de juiste plekken in het centrum van de stad te vinden en voer daar de opdrachten uit. Lukt het om het codewoord te vinden?

Jullie trekken er op uit in de stad die je kiest. Daar doen jullie verschillende locaties aan. Soms zullen jullie een denk-opdracht moeten uitvoeren, soms een doe-opdracht. Door de denk-opdrachten uit te voeren, verzamelen jullie letters om de uiteindelijke code te kraken. Bij een goed uitgevoerde doe-opdracht krijgen jullie te horen op welke plek de verzamelde letters in de code horen te staan. 

Een citygame voor elke stad

Junior Levend Ganzenbord is een uitdagend en leerzaam spel voor kinderen, te spelen in diverse steden in Nederland. Bij dit spel zijn de kinderen lekker actief bezig, en leren ze een stad en leuke plekken in de stad kennen. Ook is dit spel een mooie oefening in met elkaar communiceren en naar elkaar luisteren, samenwerken in teamverband en daarnaast ook gewoon lekker spelen en gek doen. Een super leuk alternatief voor een stadstour. Dit stadsspel daagt je uit op een speelse en avontuurlijke manier!

Hoe speel je Junior Levend Ganzenbord

Voordat je begint ontvang je via de mail de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Ook ontvangen jullie een kaart van de stad waar jullie gaan Ganzenborden. Tijdens het spel worden jullie via WhatsApp begeleid door een begeleider van Stad Unique die jullie opdrachten beoordeelt. Beantwoorden jullie de opdrachten goed, dan krijgen jullie de aanwijzingen om verder te kunnen spelen. Lukt het jullie om na 3 uur de code te kraken?!

Nog vragen? Bekijk onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

Voor wie is het Junior Levend Ganzenbord?

  • Families met kinderen van 8-14 jaar
  • Scholen
  • Groepen kinderen

Speel je liever de volwassen versie, kijk dan op: https://www.stadunique.nl/uitjes/176/Levend-Ganzenbord.html

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!