Terug naar het begin
Uitje boekenMeer infoBewaar uitjeVerwijder uitje

Win miljoenen in het Openluchtmuseum

KlantwaarderingKlantwaardering (9/10) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingPersoonlijke begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
3 uur
Prijs*:
€47,70 pp (min. 20 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
2 consumpties p.p.
Entree Openluchtmuseum
Gebruikmaking van smartphones
Instructie en begeleiding
Exclusief:
Overige consumpties
Parkeerkosten
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
Win miljoenen in het OpenluchtmuseumWin miljoenen in het OpenluchtmuseumWin miljoenen in het OpenluchtmuseumWin miljoenen in het Openluchtmuseum

Win miljoenen in het Openluchtmuseum

Een oude inwoner van Arnhem is overleden en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na aan het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Maar omdat hij dit niet zomaar wil nalaten geeft hij aan een aantal mensen de gelegenheid om ook aanspraak te maken op zijn miljoenen. Om te bepalen wie de erfenis krijgt, moeten zij wel eerst laten zien wie de meeste bijzonderheden in het Openlucht Museum kan vinden. Daarbij gaat het om wetenswaardigheden, maar ook om het maken van leuke foto's. Daarvoor krijgen jullie 2 uur de tijd! Tijd waarin jullie de leukste plekjes van het museum zullen bezoeken.

Onder het genot van een drankje ontvangen jullie informatie over de opdrachten. Na de instructie krijgen jullie een Smart Phone met daarop een kaart waarop je de opdrachten kunt vinden, maar ook een aantal mogelijkheden om jullie tegenstanders dwars te kunnen zitten.

Na ongeveer twee uur spelen wordt iedereen weer terug verwacht. Terwijl u met een drankje bijkomt, wordt het verloop van het spel op een groot scherm getoond. Tijdens de presentatie krijgt u ook alle resultaten van de foto-opdrachten te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt of er iemand met de miljoenen vandoor gaat, of dat die in het Openlucht Museum blijven. Win miljoenen is een activiteit vol spanning en hilariteit! Alle foto’s, die gemaakt worden tijdens het spel, worden jullie toegestuurd zodat iedereen heerlijk kan nagenieten van de activiteit! Man of vrouw? Jong of oud? Bedrijf of vrijgezel? Het maakt niet uit wat u bent, dit moderne spel biedt iedereen veel plezier!

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!