Terug naar het begin
menu
Uitje reserveren?
Boek nu!
Uitje reserveren?
Boek nu!

Zoodoku

Deze Zoodoku brengt je op de mooiste en leukste plekjes van de dierentuin. Los ondertussen Zoodoku op!

ZoodokuZoodokuZoodoku
Bewaar uitjeVerwijder uitje

Zoodoku

De dierentuin is het speelveld en de kaart een sudoku!

Een Sudoku, iedereen heeft er wel eens een gemaakt (of dat geprobeerd). Horizontaal en vertikaal probeert u de cijfers 1 t/m 9 in te vullen in een rij waarbij het nooit lijkt te kloppen maar de puzzel uiteindelijk ineens in elkaar valt. In de Zoodoku is de dierentuin het speelveld! De puzzelvakjes zijn de leukste plekken van de dierentuin, ook leuk voor de iets minder enthousiaste puzzelaars.

Zo werkt het

Jullie gaan zelfstandig de dierentuin in met de van te voren ontvangen kaart en foto's. Jullie zoeken in de aangegeven vakken naar de bijbehorende foto en maken daar een groepsselfie. Deze versturen jullie via WhatsApp naar de instructeur van Stad Unique. Jullie ontvangen dan direct een vraag terug over dat stukje dierentuin. Het antwoord is een cijfer welke je gelijk in de Zoodoku mag invullen. Hoe meer vakken jullie bezoeken en groepsselfies jullie versturen, hoe meer cijfers jullie krijgen en hoe makkelijker de Zoodoku wordt. Kunnen jullie hem oplossen? Stuur de verkregen code naar de instructeur van Stad Unique en jullie horen direct of het jullie gelukt is!

Op zo leuke manier heb je nog nooit een dierentuin bezocht!

 

De prijs

Je betaalt zelf de entree van de dierentuin.

Daatrnaast betaal je € 45,00 voor een team van max. 6 personen, dat is € 7,50 per persoon! Voor 1 team komt daar € 5,- aan reserveringskosten bij. Speel je met meer personen of teams dan betaal je € 15,- reserveringskosten.

De prijs excl. 21% btw:
€ 37,19 voor een team van max. 6 personen, dat is dus € 6,20 per persoon. Voor 1 team komen daar nog € 5,- reserveringskosten bij. Speel je met meer personen of teams dan betaal je € 15,- reserveringskosten.

 

Reviews
Details
Waar te doen
Duur: 3 uur

Pakketprijs: €37,20 (voor max. 6 personen)
Deze prijs is exclusief 21% BTW en reserveringskosten. De reserveringskosten bedragen bij 1-6 deelnemers € 5,- en vanaf 7 personen € 15,-.

Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Speluitleg op papier

Exclusief:
Consumpties
Entree dierentuin
Gebruik telefoon
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
Uitje reserveren?
Boek nu!
Meer info?
085-4879920
info@stadunique.nl
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!

Schrijf u in voor de nieuwbrief

Bedrijfsnaam
Voornaam / Initialen
Achternaam
*
E-mail
*
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*