Terug naar het begin
KlantwaarderingKlantwaardering (9/10) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingPersoonlijke begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
3 uur
Pakketprijs:
€45,00 (1 t/m 6 deelnemers)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.
Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Speluitleg op papier
Exclusief:
Consumpties
Entree dierentuin
Gebruik telefoon
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
ZoodokuZoodokuZoodokuZoodoku

Zoodoku

De dierentuin is het speelveld en de kaart een sudoku!

Een Sudoku, iedereen heeft er wel eens een gemaakt (of dat geprobeerd). Horizontaal en verticaal probeert u de cijfers 1 t/m 9 in te vullen in een rij waarbij het nooit lijkt te kloppen maar de puzzel uiteindelijk ineens in elkaar valt. In de Zoodoku is de dierentuin het speelveld! De puzzelvakjes zijn de leukste plekken van de dierentuin, ook leuk voor de iets minder enthousiaste puzzelaars.

Zo werkt het

Jullie gaan zelfstandig de dierentuin in met de van te voren ontvangen kaart en foto's. Jullie zoeken in de aangegeven vakken naar de bijbehorende foto en maken daar een groepsselfie. Deze versturen jullie via WhatsApp naar de instructeur van Stad Unique. Jullie ontvangen dan direct een vraag terug over dat stukje dierentuin. Het antwoord is een cijfer welke je gelijk in de Zoodoku mag invullen. Hoe meer vakken jullie bezoeken en groepsselfies jullie versturen, hoe meer cijfers jullie krijgen en hoe makkelijker de Zoodoku wordt. Kunnen jullie hem oplossen? Stuur de verkregen code naar de instructeur van Stad Unique en jullie horen direct of het jullie gelukt is!

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!