Terug naar het begin
menu
Uitje reserveren?
Boek nu!
Uitje reserveren?
Boek nu!

The Secret Game

Een bedrijfs evenement met veel spanning en cultureel vertier. Mysterieuze boodschappen en hotspots uit de stad maken dit spel tot een hoogstaand feestje waar na afloop veel over zal worden gesproken.

The Secret GameThe Secret GameThe Secret Game
Bewaar uitjeVerwijder uitje

The Secret Game

Wilt u voor ‘The Secret Game’ worden geselecteerd? Bent u in staat om samen met uw groep op zoek te gaan naar ‘het geheime kristal’ waarmee andere mensen uit de toekomst naar het verleden kunnen reizen? Bent u bestand tegen de spanning van duistere boodschappen zelfs nog voordat het spel werkelijk begint? En kunt u anderen door het verkrijgen van geheime informatie en accuraat handelen op het verkeerde spoor zetten? Veel vragen maar als u hier allemaal met ja op kunt antwoorden zal uw nageslacht u zeer erkentelijk zijn!

Twee weken voordat het moment daar is krijgt u al de eerste aanwijzing, nodig om mee te kunnen doen aan de zoektocht. In alle vroegte gaat u op pad om al snel uw handlangers te traceren en de tegenpartij een loer te draaien. Door middel van verschillende opdrachten in musea, openbare ruimtes en historische bezienswaardigheden van de stad komt u stapje voor stapje dichter bij de oplossing. Onderweg zult u samen met uw groepsleden een strategie moeten bepalen. Bent u de tegenstander te snel af waardoor u het ‘geheime kristal’ in handen krijgt en zo de mensheid redt van de ondergang? Go for it!
Een spannend spel als bedrijfsevenement? Dan is deze game uitermate geschikt voor u.

Reviews
Details
Waar te doen
Duur: 3 uur

Prijs*:
€65,00 pp (min. 15 personen)
€55,00 pp (min. 20 personen)
€45,00 pp (min. 40 personen)
De prijzen zijn exclusief BTW, vervoer en reserveringskosten (€ 15,00), tenzij anders vermeld.

Pakketprijs: €40,00 (voor max. 0 personen)
Deze prijs is exclusief 21% BTW en reserveringskosten. De reserveringskosten bedragen bij 1-6 deelnemers € 5,- en vanaf 7 personen € 15,-.

Inclusief:
Bittergarnituur na afloop
Consumptie bij afsluiting
Gebruik van materialen
Instructie en begeleiding
Koffie met gebak
Spel

Exclusief:
Diner (dit is afhankelijk van het door u gekozen restaurant)
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
Uitje reserveren?
Boek nu!
Meer info?
085-4879920
info@stadunique.nl
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!

Schrijf u in voor de nieuwbrief

Bedrijfsnaam
Voornaam / Initialen
Achternaam
*
E-mail
*
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*