Terug naar het begin
Uitje boekenMeer infoBewaar uitjeVerwijder uitje

The Secret Game

KlantwaarderingKlantwaardering (9/10) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingPersoonlijke begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
3 uur
Prijs*:
€78,65 pp (min. 15 personen)
€66,55 pp (min. 20 personen)
€54,45 pp (min. 40 personen)
€48,40 pp (min. 50 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
Bittergarnituur na afloop
Consumptie bij afsluiting
Gebruik van materialen
Instructie en begeleiding
Koffie met gebak
Spel
Exclusief:
Diner (dit is afhankelijk van het door u gekozen restaurant)
Er zijn voor dit uitje nog geen reviews geschreven.
The Secret GameThe Secret GameThe Secret GameThe Secret Game

The Secret Game

Wilt u voor ‘The Secret Game’ worden geselecteerd? Bent u in staat om samen met uw groep op zoek te gaan naar ‘het geheime kristal’ waarmee andere mensen uit de toekomst naar het verleden kunnen reizen? Bent u bestand tegen de spanning van duistere boodschappen zelfs nog voordat het spel werkelijk begint? En kunt u anderen door het verkrijgen van geheime informatie en accuraat handelen op het verkeerde spoor zetten? Veel vragen maar als u hier allemaal met ja op kunt antwoorden zal uw nageslacht u zeer erkentelijk zijn!

Twee weken voordat het moment daar is krijgt u al de eerste aanwijzing, nodig om mee te kunnen doen aan de zoektocht. In alle vroegte gaat u op pad om al snel uw handlangers te traceren en de tegenpartij een loer te draaien. Door middel van verschillende opdrachten in musea, openbare ruimtes en historische bezienswaardigheden van de stad komt u stapje voor stapje dichter bij de oplossing. Onderweg zult u samen met uw groepsleden een strategie moeten bepalen. Bent u de tegenstander te snel af waardoor u het ‘geheime kristal’ in handen krijgt en zo de mensheid redt van de ondergang? Go for it!
Een spannend spel als bedrijfsevenement? Dan is deze game uitermate geschikt voor u.

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!