Terug naar het begin
Uitje boekenMeer infoBewaar uitjeVerwijder uitje

Jacht naar de Macht

KlantwaarderingKlantwaardering (9/10) waardering
In alle stedenIn alle steden te spelen
Persoonlijke begeleidingPersoonlijke begeleiding
VragenVragen? Bel ons: 085 - 4879920
Details
Reviews
Waar te doen
Duur:
2,5 tot 3 uur
Prijs*:
€39,35 pp (min. 10 personen)
€34,50 pp (min. 15 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
2 consumpties p.p.
Gebruik van materialen
Gebruikmaking van smartphones
Instructie en begeleiding
Prijsuitreiking (indien gewenst)
Spel
Exclusief:
Overige consumpties
" Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad. Alles was goed geregeld,duidelijke uitleg, goed materiaal (jammer dat 1 telefoon uitviel). Mevr. Iseger, Frames"

" Wij hebben een heel leuk vrijgezellenfeest gehad mede door deze activiteit. Goed geregeld en goede begeleiding. Top! Mevr. Helmens"

" We hebben een fantastisch uitje gehad met ons team. Iedereen was enthousiast!! Het instructiefilmpje was niet goed te zien. Dat kwam doordat het beamerscherm in de zon hing (beter andere plek voor kiezen). Het spel lukte overigens prima hoor. We werden echt fanatiek, leuk, leuk! Tijdsduur was prima en handig dat je een signaal kreeg via de telefoon om allemaal weer terug te keren naar de hoofdlocatie. Wij hebben onze groepjes door jullie laten indelen en ook dat was erg goed. We zaten nu in niet zo vanzelfsprekende groepjes, een meerwaarde. Kortom een echte aanrader!! Mevr. Bavinck, St. Josephschool"

Meer reviews
" Wij (de receptie medewerksters van de gemeente Arnhem) hebben en hele gezellige middag gehad met het spel op jacht naar de macht. Het was een top middag die goed georganiseerd was door stad unique. Mevr. Visser, Gemeente Arnhem"

" Zeer leuke spel gedaan, zeker een aanrader!! Dhr. van Oers"

" We hebben er allemaal van genoten. De dag komt nog regelmatig ter sprake. Mevr. Heevel, OBS de Springplank."

" De activiteit was erg leuk om te doen! Vooral omdat je goed moest samenwerken. Het leuke was dat je op het laatst niks meer van de tegenstander wist, je moest rennen voor je opdrachten om alles binnen de tijd te halen! De uitleg over het spel was makkelijk en snel te begrijpen, de instructeurs waren erg aardig en sociaal. Kortom een geslaagde dag!!! COKD KInderopvang, Mevr. van der Hulst"

" Een leuke en spannende activiteit. Prima organisatie. Bureau Halt, dhr. Hesselink"

" Leuk spel voor jong en oud, waar ieder hardstkke fanatiek van wordt.Dhr. Janssens"

" Hoi Priscilla, De groep was harstikke enthousiast, en ik begreep dat ze het de dagen erna op kantoor nog over gehad hebben. Ze vonden het een erg geslaagde avond. Groeten, Christel Groenleer "

Minder reviews
Jacht naar de MachtJacht naar de MachtJacht naar de MachtJacht naar de Macht

Jacht naar de Macht

Een spannend, competitief en interactief stadsspel!

De maffia is aan de macht. De huidige Don is op een oneerlijke manier aan de macht gekomen en heeft geen respect voor de erecodes. De inwoners van de stad hebben het zwaar en moeten veel geld betalen. Het is de taak van uw team om dit op te lossen en de macht in de stad over te nemen!

Hoe werkt dit stadsspel precies?

Tijdens dit spel moet uw team de machtigste familie in de stad worden. Door het verzamelen van geld en het vinden van de Don kunt u de macht overnemen. De Don is een persoon die rondloopt in het centrum van de stad.

U krijgt per team ('familie') van ongeveer 5 personen een kaart mee van het centrum, waarop verschillende punten genoteerd staan. Ook krijgt u een speciale telefoon mee. Op het moment dat u een punt dat op de kaart staat bereikt hebt, zal de telefoon dit aangeven. U kunt dan op de telefoon een meerkeuzevraag bekijken. Beantwoordt u de vraag correct, dan krijgt u een hint over de locatie of het uiterlijk van de Don. Ook verdient u geld met iedere goed beantwoorde vraag.

Maar let op! De andere families lopen ook door de stad, op zoek naar geld en... de Don! Lukt het u om de Don te vinden en het meeste familiekapitaal op te bouwen voor de tijd om is?

Dit stadsspel is dus spannend, competitief en interactief! In korte tijd komt u langs alle leuke en mooie plekjes die de binnenstad te bieden heeft. Aan het eind krijgt het team dat het best gescoord heeft een kleine attentie en wordt er afgesloten met een consumptie.

TIP: Combineer dit programma met een workshop digitale fotografie, de fotografen fotograferen de spelers!! 

Uitje boeken
* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!