Terug naar het begin
Uitje boekenMeer infoBewaar uitjeVerwijder uitje

Jacht naar de Macht

Details
Waar te doen
Duur:
2,5 tot 3 uur
Prijs*:
€39,35 pp (min. 10 personen)
€34,50 pp (min. 15 personen)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten (€ 18,15) en inclusief 21% BTW.
Inclusief:
2 consumpties p.p.
Gebruik van materialen
Gebruikmaking van smartphones
Instructie en begeleiding
Prijsuitreiking (indien gewenst)
Spel
Exclusief:
Overige consumpties
Jacht naar de MachtJacht naar de MachtJacht naar de MachtJacht naar de Macht

Jacht naar de Macht

Een spannend, competitief en interactief stadsspel!

De maffia is aan de macht. De huidige Don is op een oneerlijke manier aan de macht gekomen en heeft geen respect voor de erecodes. De inwoners van de stad hebben het zwaar en moeten veel geld betalen. Het is de taak van uw team om dit op te lossen en de macht in de stad over te nemen!

Hoe werkt dit stadsspel precies?

Tijdens dit spel moet uw team de machtigste familie in de stad worden. Door het verzamelen van geld en het vinden van de Don kunt u de macht overnemen. De Don is een persoon die rondloopt in het centrum van de stad.

U krijgt per team ('familie') van ongeveer 5 personen een kaart mee van het centrum, waarop verschillende punten genoteerd staan. Ook krijgt u een speciale telefoon mee. Op het moment dat u een punt dat op de kaart staat bereikt hebt, zal de telefoon dit aangeven. U kunt dan op de telefoon een meerkeuzevraag bekijken. Beantwoordt u de vraag correct, dan krijgt u een hint over de locatie of het uiterlijk van de Don. Ook verdient u geld met iedere goed beantwoorde vraag.

Maar let op! De andere families lopen ook door de stad, op zoek naar geld en... de Don! Lukt het u om de Don te vinden en het meeste familiekapitaal op te bouwen voor de tijd om is?

Dit stadsspel is dus spannend, competitief en interactief! In korte tijd komt u langs alle leuke en mooie plekjes die de binnenstad te bieden heeft. Aan het eind krijgt het team dat het best gescoord heeft een kleine attentie en wordt er afgesloten met een consumptie.

TIP: Combineer dit programma met een workshop digitale fotografie, de fotografen fotograferen de spelers!! 

* U kunt ook zelf uw arrangement samenstellen, want vele activiteiten en uitjes kunnen met elkaar gecombineerd worden. We helpen u hierbij graag door een (vrijblijvende) offerte op maat te maken. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij groepen van meer dan 60 personen krijgt u veelal een lagere prijs!